15.03.2023
Noi detalii despre scandalul de pe Instagram cu Vlada Botan! Vezi ce a publicat interpreta: „Am inteles-o si eu pe ea - si ea pe mine...”

Recent, interpreta Vlada Botan a publicat cateva story pe pagina sa de Instagram, in care a spus ca un cosmetolog autohton i-a publicat fotogafia cu buzele ei, fara ca sa efectueze lucrarea si sa aiba vreun acord comun. Acum insa, Vlada spune ca au rezolvat conflictul pe o cale pasnica.

„Ce tine de doamna de ieri, cu tot ce s-a intamplat aici pe Intagram. Noi am rezolvat situatia pe cale pasnica. Poate ea intr-adevar are lucrari bune, eu am vorbit strict de cazul meu. oarte multe fetite mi-au zis ca au fost la ea si e tot ok. Doamna poate si lucreaza bine, are cliente, succes mai departe. Noi am rezolvat totul pe cale pasnica si asta conteaza cel mai mult.”, a spus aceasta intr-un story pe pagina sa de Instagram. 

Scandal pe Instagram! Vezi ce a publicat Vlada Botan: „Eu nu mai pot sa tac...” - VIDEO

Si a mai adaugat: „Ma bucur ca oamenii inca au omenie si is tare fericita ca am putut comunica frumos, sincer, am inteles-o si eu pe ea - si ea pe mine. Eu imi cer scuze, poate am fost prea agresiva, pana la urma conteaza ca s-a rezolvat.”

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in special in mediul online. Pe Instagram are o comunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe TikTok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Articole din aceeasi categorie