13.06.2022
Mai aproape de Italia cu Pizzeria Caruso! Vezi ce eveniment special a fost organizat odata cu rebranding-ul localului, dar si ce bucate exceptionale au fost introduse in meniu - VIDEO

Un eveniment in stil italian a avut loc joi la Chisinau. Mancare buna, oameni alesi si atmosfera deosebita au fost ingredientele unei seri cu aer estival. Vedeti evenimentul special in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta. 

De un rasfat culinar si estetic au avut parte recent cei veniti la redeschiderea unui restaurant cu  specific italian din Chisinau.

Bucatele italienesti clasice cum ar fi pizza sau pastele, decorul, dar si muzica traditionala au creat o atmosfera minunata, iar pentru cateva ore oaspetii s-au simtit ca in Italia. 

Vera Nastasiu si-a sumarizat toate cunostintele si a gandit o noua platforma online! Afla ce sectiuni importante va include aceasta, dar si activitatile in care vor fi implicati copii, adolescenti, adulti, jurnalisti si persoane publice - VIDEO

Dupa 11 ani de activitate, restaurantul vine cu un rebranding cu o schimbare care a transformat in intregime conceptul localului. 

Ar putea fi o imagine cu interior
Ar putea fi o imagine cu interior şi text care spune „Casa Rinaldi WE ARE MADE INITALY”
Ar putea fi o imagine cu mobilă şi interior
Ar putea fi o imagine cu mâncare şi interior

Asa cum acesta vine cu un specific italian, panglica a fost taiata de ambasadorul Italiei la Chisinau.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi costum

Din 2011 si pana in prezent, localul a trecut prin schimbari majore, atat in meniu, la design-ul interior, cat si in randul prietenilor si a partenerilor sai fideli. 

Proprietarul afacerii Vicenzo Raiola a afirmat ca dimensiunea restaurantelor s-a marit, au fost marite si terasele, iar reconstructia este complet diferita. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare

Gazda serii a fost Dianna Rotaru, care la fel a trecut printr-o transformare: „S-a facut un rebranding la acest restaurant si am zis ca trebuie sa se plieze perfect cu rebranding-ul Diannei Rotaru.”, a spus prezentatoarea.

37 de ani au prins-o neastamparata si plina de idei! Vezi cum isi sarbatoreste Svetlana Sainsus ziua de nastere, dar si ce locatie si decor deosebit a ales: „Am procurat 50 de kilograme de lamai...” - FOTO/VIDEO

Bineinteles ca si clientii s-au aratat incantati de noutati, de exemplu ex-premierul Ion Chicu a afirmat ca i s-a parut minunata ideea si investitia: „Ca si orice investitie facuta in Republica Moldova mi-a parut ceva minunat, se simte si gust si talent, dar si dorinta de dezvoltare.” 

Seara a fost colorata de solista Filarmonicii Nationale Elena Demirjean, care a cantat in italiana. 

De asemenea evenimentul a culminat si cu o prezentare de moda marca Kasandruta, modelele prezentand o colectie de rochii lucrate manual pentru evenimentele speciale. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu mâncare şi text care spune „Casa Rinaldi WE MADE ITALY”
Ar putea fi o imagine cu mâncare şi text care spune „Casa Rinald WE ARE MADE”
Ar putea fi o imagine cu pizza, interior şi text care spune „Casa Rinaldi NITALY”
Articole din aceeasi categorie