12.06.2022
37 de ani au prins-o neastamparata si plina de idei! Vezi cum isi sarbatoreste Svetlana Sainsus ziua de nastere, dar si ce locatie si decor deosebit a ales: „Am procurat 50 de kilograme de lamai...” - FOTO/VIDEO

Astazi, bloggerita si cofondatoarea caritate.md Svetlana Sainsus, isi sarbatoreste ziua de nastere.

Pregatirile pentru petrecere au inceput inca de ieri.

Anul acesta Svetlana si-a dorit o petrecere acasa, iar decorul l-a realizat ea insasi. Pentru efectuarea acestuia, cofondatoarea caritate.md a procurat circa 50 de kilograme de lamai, iar ulterior a inceput sa decoreze via cu fructele de un galben intens.

Bloggerita Barbara Oprea are parte de o vacanta de vis in Spania! Vezi ce aparitie superba a marcat, dar si peisajele de vis cu care a surprins - FOTO

„Welcome to my Positano  doar ca local) Ialoveni. 37 m-a prins neastamparata si plina de idei, decorul made by me. Multumim pt cuvinte calde.”, a scris Svetlana.

Aceasta a ales sa sarbatoreasca foarte modest alaturi de oamenii sai dragi la Ialoveni. 

Asadar, a pregatit masa si la moment este in asteptarea invitatilor.

Vesti ingrijoratoare despre Dan Balan! Artistul este in doliu si a intreprins mai multe actiuni care au lasat multe semne de intrebare publicului - FOTO

Cel mai induiosator si emotionant moment a fost atunci cand copiii sai s-au apropiat si au felicitat-o. Svetlana a postat si cateva poze cu ei si a scris descrierea sugestiva: „Totul meu”. 

Pe langa felicitarile calde din partea copiilor, Svetlana a fost asaltata cu mii de felicitari din partea internautilor si prietenilor sai virtuali: 
„Multi ani fericiti, doamna superba! Va admir!/ La multi ani va doresc tot binele din lume sa fiti fericita iubita si inconjurata doar de oameni pozitivi!/ La multi ani fericiti ! Decorul e bomba”, i-au scris cateva dintre urmaritoarele sale. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie