13.06.2023
Creste un barbat adevarat! Vezi ce surpriza i-a organizat fiul Svetlanei Sainsus, de ziua ei - VIDEO

Fondatoarea platformei Caritate.md Svetlana Sainsus si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Aceasta a dat o petrecere intr-un foisor, la care a invitat cele mai importante persoane din viata sa, iar pentru copii Svetlana a comandat animatori.

Co-fondatoarea platformei Caritate.md, a a vut parte de o petrecere aniversara de invidiat. 

Fiul Svetlanei Sainsus a surprins-o cu un buchet impresionant de trandafiri albi.

Fuego - de 30 de ani alaturi de publicul sau! Vezi cum a avut loc concertul aniversar al artistului, dar si cate tinute a schimbat: „Ma bucur sa vad mii de oameni in Teatrul Verde, asta inseamna ca...” - VIDEO

La acest capitol, co-fondatoarea platformei Caritate.md a scris pe Instagram: „Baiatul meu, mandria mea. Multumesc Doamne pentru tot”.

E frumoasa si talentata! Descoper-o pe Emilis Tira, o tanara interpreta de la noi: „Primul meu start a fost in Romania...” - VIDEO

De asemenea, prietenii si familia au surprins-o cu cele mai dulci cuvinte si numeroase buchete cu flori.

Surpriza serii a fost un tort impresionant, decorat cu capsuni. 

De ce s-a pregatit Tina Turner de inmormantare dupa cearta cu Aretha, presupusa amanta a sotului ei

Pentru evenimentul dedicat ei, Svetlana Sainsus a purtat o rochie mini alba, mulata pe corp, pe care ulterior si-a propus sa o vanda la licitatie pentru un caz nobil.

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 106 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Articole din aceeasi categorie