13.06.2023
Fuego - de 30 de ani alaturi de publicul sau! Vezi cum a avut loc concertul aniversar al artistului, dar si cate tinute a schimbat: „Ma bucur sa vad mii de oameni in Teatrul Verde, asta inseamna ca...” - VIDEO

30 de ani de activitate, in care a reusit sa adune un public care sa-l indrageasca si sa fredoneze impreuna cu el toate melodiile. Fuego a stralucit si a schimbat noua tinute intr-un show extraordinar aseara la concertul sau aniversar, iar publicul a dansat alaturi de el. Cum a fost atmosfera la concert, vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Cu buchete de flori si cadouri, fanele l-au asaltat, l-au imbratisat si l-au sarutat pe indragitul artist. Concertul a avut loc la Teatrul Verde, acolo unde timp de cateva ore alaturi de interpreti valorosi din tara noastra, spectatorii au savurat un concert de exceptie:„Dupa 30 de ani de activitate artistica mi-am dat seama ca sunt un intepret care s-a dedicat publicului sau. Eu ma bucur ca la concertele mele se aduna toate mediile de varsta. Venind aici am inceput sa iubesc arta voastra, sa-i indragesc pe artistii vostri , mi-au devenit prieteni cu totii. Au trecut 30 de ani si sunt convins ca nu-mi dati varsta”, a spus Fuego, interpret.

E frumoasa si talentata! Descoper-o pe Emilis Tira, o tanara interpreta de la noi: „Primul meu start a fost in Romania...” - VIDEO

Emotionat, interpretul a multumit tuturor celor care au venit la concert ca sa-l sustina: „Le multumesc tuturor. Ma bucur sa vad mii de oameni in Teatrul Verde, asta inseamna ca n-am muncit degeaba”.

„De la vocea ta, toata seara am avut pielea de gaina!” Ana Cernicova - interpretare spectaculoasa! Vezi cum si-a impresionat fanii soprana - VIDEO

Alaturi de Fuego pe scena au urcat Anisoara Puica, Maria Stoianov, Gabriel Nebunu, Akord, Paula Seling, dar si alti interpreti indragiti din tara noastra care au facut senzatie.

Tatiana Heghea - aparitie plina de stil si atitudine! Tinuta in care a aparut interpreta - VIDEO

„Sunt alaturi de artisti mari ai tarii, iar impreuna cu Paul avem o colaborare frumoasa. Este un om deosebit si sunt onorata sa fiu in acest spectacol”, a povestit Maria Stoianov, interpreta.

Antonia pare sora geamana a Irinei Shayk in cele mai noi imagini. Artista si-a etalat abdomenul sculptat

„Ne-am cunoscut tot prin muzica, la spectacole, la un eveniment. Suntem prieteni foarte apropiati si ma bucura foarte mult acest fapt”, a marturisit Anisoara Puica, interpreta.

„Foc si para”! Diana Rimis si sotul ei - video cu mii de like-uri - VIDEO

Un moment emotionant in timpul concertului a cand pe scena a urcat nepotica interpretei Maria Iliut si a stat imbratisata cu interpretul timp de cateva minute. Pe langa interpretii de la noi, alaturi de Fuego a urcat pe scena si Paula Seling care a stralucit intr-o rochie rosie.

Articole din aceeasi categorie