05.12.2022
Ion Paladi si Paula Seling iti aduc in casa magia sarbatorilor de iarna, cu cel mai frumos colind de Craciun! Vezi videoclipul oficial al melodiei, dar si cine sunt protagonistii principali al acestuia - VIDEO

Acum o zi, interpretul de muzica populara din Republica Moldova, Ion Paladi alaturi de cantareata din Romania Paula Seling au lansat o noua premiera - un colind minunat cu ocazia sarbatorilor de iarna. 

Melodia se numeste „La multi ani, de sarbatori” si are si un videoclip oficial. 

„Decembrie este luna colindelor, iar Ion Paladi si Paula Seling v-au pregatit cea mai frumoasa surpriza in preajma sarbatorilor de Craciun. „La multi ani, de sarbatori!” este numele celui mai nou colind, filmat intr-un cadru de poveste”, se scrie in descrierea clipului publicat pe Youtube. 

O zi plina de distractii! Fiica Tatianei Nastas, Diana a avut parte de o petrecere frumoasa la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

Piesa a fost acompaniata de Orchestra „Lautarii”. Muzica a fost compusa de Ion Paladi si Corneliu Botgros, iar textul a fost scris de Mariana Honceru. 

In clipul oficial al melodiei protagonistii principali sunt Mihaela Tabura, Mihaita Birsanu si Gigi Tabarcea. Filmarile au avut loc atat in Republica Moldova, cat si in Romania. 

10 ani de seri perfecte, plini de emotii pozitive si invitati pe masura! Vezi cele mai tari momente din emisiune, dar si cum s-a schimbat „O Seara Perfecta” in toti acesti ani - VIDEO

Internautii au ramas foarte incantati de noul colind al interpretilor. Acestia au scris o multime de comentarii frumoase. „Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru a ne aduce in suflet bucuria Nasterii Domnului. Sarbatori cu bine tuturor”, „Frumos colind plin de emotie pina la lacrimi! Sa fiti binecuvantati, aveti voci divine!”, „Sa va bucurati de mult succes, si cu acest frumos colind”, „Ce frumos colind! Va multumim dragii nostri. Ce poate fi mai frumos”, „Minunat! Sarbatori binecuvantate!”, „Foarte frumoase colinde! Sunteti minunati, artisti foarte talentati!”, „Sunteti cei mai frumosi si talentati, atata emotie in acest colind minunat”. 

Ion Paladi este un interpret de muzica populara din Republica Moldova. A inceput sa cante de la varsta de 11 ani, a studiat Colegiul Republican de Muzica „Stefan Neaga” si este absolvent al Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, specialitatea „Dirijat Cor Academic”. 

Tinute din catifea in stil art deco! Brand-ul „Georgette” si-a prezentat colectia de iarna in cadrul unei prezentari de moda. Vezi cum a avut loc evenimentul, dar si ce look-uri este recomandat sa porti in acest an de Revelion - VIDEO

Paula Seling este o cunoscuta artista, interpreta, personalitate TV, compozitoare, fosta realizatoare de emisiuni radio, si jurata in cadrul competitiei muzicale internationale X Factor.

Articole din aceeasi categorie