24.07.2023
Maggy Platon - dezvaluiri sincere: „Acum cu fetele tot e altfel...” - FOTO

Recent, Maggy Platon a devenit mamica a doua fetite gemene. Aceasta a dezvaluit pe social media ce si-a promis sa faca la cea de-a doua experienta.

Maggy Platon a venit cu o postare pe pagina sa de Instagram, unde a publicat cateva poze cu gemenele sale. In descrierea fotografiilor acaesta a lasat si un mesaj: „La a doua nastere mi-am promis ca totul va fi altfel, ca la al doilea copil voi fi mai calma si nu atat de protectoare cum am fost la Mark, ca le voi da suzeta (ceea ce categoric nu am dat la primul copil), ca ii voi lasa cu buneii, sotul, fratii, Nasii indiferent de orice, numai ca eu sa fiu calma si sa am timpul meu, cu Mark eram super protectoare si imi parea ca daca nu o fac cu mana mea, nimeni nu o face mai bine. Si mi-am facut mai mult rau decat bine, el era dependent de "fusta" mea si nu puteam pleca de langa el cand era treaz. Mai pe scurt pana a implini 3 ani a stat langa mine mereu”.

„Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare”! Teodor Carnat - mesaj emotionant dupa ce a devenit tata pentru a 9-a oara - FOTO

„Acum cu fetele tot e altfel, totul merge mai Easy, incerc sa implic pe toti,ca ele sa fie cat mai independente. Am incercat sa le dau si suzeta, dar cred ca nu mi-a ajuns rabdare si sa insist cand o scapa din gurita. A doua nastere vine cu un bagaj de lectii si experiente, ca nu-ti mai este frica de ce urmeaza, chiar daca e x2”, a mai adaugat bloggerita.

Maggy Platon a adaugat cateva fotografii de la prima sedinta foto a gemenelor, astfel aceasta a mentionat:„Meli si Seli aveau 2 saptamani aici in poze”.

Si-au unit vocile intr-un duet spectaculos! Colaborarea dintre Kapushon si Magnat i-a incantat pe internauti. Cum suna refrenul piesei „S-o insurat inca un bro" - VIDEO

Fotografiile adorabile cu cele doua fetite au strans mai multe mesaje in sectiunea comentarii a postarii: „Ce dulci sunt”, „Dragoste la patrat”, „Wooooowww!!! Ce dulci sunt!!”, „Ma topesc dupa ele”.

Maggy Platon sau Magdalena Platon este o bloggerita de la noi care are o comunitate de peste 76 de mii de urmaritori pe Instagram. Platon este casatorita cu fotograful, Sergiu Munteanu.

Nina Cretu - asa cum nu ai mai vazut-o! Bloggerita a postat fotografii din arhiva personala de pe vremea cand era mica - FOTO

Articole din aceeasi categorie