24.07.2023
Si-au unit vocile intr-un duet spectaculos! Colaborarea dintre Kapushon si Magnat i-a incantat pe internauti. Cum suna refrenul piesei „S-o insurat inca un bro" - VIDEO

Interpretul Kapushon, cunoscut si ca Marin Cretu, a lansat videoclipul si piesa „S-o insurat inca un bro”, foarte sufleteasca dupa parerea internautilor. Piesa a fost inregistrata in colaborare cu cunoscutul rapper din Republica Moldova, Magnat, cunoscut si ca Maxim Sacultan. 

Asadar, piesa a fost lansata acum cateva zile, pe canalul oficial de Youtube al centrului de productie muzicala „Mareshow”. 

Muzica si textul au fost compuse de Marin Cretu, Maxim Sacultan si Radu Duminica. Productie, Rec, Mix, Master au fost facute de Radu Duminica.

Nina Cretu - asa cum nu ai mai vazut-o! Bloggerita a postat fotografii din arhiva personala de pe vremea cand era mica - FOTO

Fanii interpretilor au indragit imediat piesa. Pana in prezent, melodia a acumulat aproximativ 76 mii de vizualizari si o multime de comentarii pozitive. 

A cunoscut-o pe Kate Hudson! Afla povestea moldovencei Gabrielei Blanovski care s-a fotografiat cu una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood - FOTO

„Se simte o fisca in cantecele voastre (pur moldovenesc). Uneori leac pentru suflet. Succes in tot ce faceti!”, „Aiaiai broooo, a fost o placere”, „Super si videoclipul si piesa”, „Mi-ati facut ziua,Bravo!!! M-am intors in timp...”, „Piesa asta este Hit, Kapushon cu Magnat au revenit”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor pe Youtube. 

Kapushon este un rapper din Republica Moldova. S-a nascut pe 12 septembrie 1981 in satul Tigheci, raionul Leova. De la varsta de patru ani a crescut in orasul Leova.

Maxim Sacultan sub numele scenic Magnat este un rapper din Republica Moldova care alaturi de prietenul sau Feoctist cuceresc datorita versurilor pe care le scriu si le interpreteaza. Adesea cuvintele lor te fac sa meditezi asupra unor probleme cu care se contrunta tara noastra.

Ana Cernicova a rasfoit prin amintirile din copilarie! Soprana a publicat o fotografie de colectie alaturi de maestrul Eugen Doga - FOTO

Articole din aceeasi categorie