05.10.2023
Madonna, surprinsa de paparazzi in aeroportul JFK. A facut tot posibilul sa-si ascunda fata si mainile - FOTO

Madonna s-a ascuns sub niste haine supradimensionate in incercarea de a scapa de aparatele de fotografiat ale paparazilor in aeroportul JFK din New York, insa fara succes. Artista si-a tras inclusiv gluga peste fata pentru a nu fi recunoscuta. 

Vedeta a plecat in Anglia cu 10 zile inaintea de show-ul din cadrul turneului „Celebration”. Concertul pe care-l va sustine la O2 Arena din Londra este sold-out.

Marti, la intrarea in aeroportul JFK, regina pop, in varsta de 65 de ani, nu purta machiaj sub „ochelarii de soare” cu ajutorul carora a incercat sa-si ascunda chipul cat mai mult. In hainele largi, de mii de dolari, Balenciaga si  Vetements, artista arata de la departare ca o adolescenta, dupa cum au remarcat fanii pe retelele sociale.  

Madonna, care este mama a sase copii, a fost insotita la aeroportul JFK de fiica ei de 17 ani, Chifundo „Mercy” James Ciccone, si de fiul in varsta de 18 ani, David Banda Mwale Ciccone.

Castigatoarea a sapte Grammy-uri  a asteptat la coada de la securitate impreuna cu cei din anturajul sau.

Andia, asa cum nu ati vazut-o niciodata! Celebra artista si-a facut schimbare radicala de look - FOTO/VIDEO

Madonna a inchiriat intreaga AO Arena din Manchester pentru „repetitii tehnice si generale de ultim moment” inainte de concertul din Londra, potrivit The Sun.

Madonna, la un pas de moarte in iunie din cauza unei grave infectii bacteriene

Madonna a fost spitalizata pe 24 iunie pentru „o infectie bacteriana grava” ce i-a pus viata in pericol.

Paris Hilton, ironizata de fani pentru defilarea de pe catwalk-ul de la Saptamana Modei de la Paris: „De ce merge ca RoboCop?” - VIDEO

Vestea ca Madonna a ajuns de urgenta la spital si a petrecut cateva zile la Terapie Intensiva i-a ingrijorat pe apropiati si pe fani. Diva de 65 de a fost nevoita sa-si amane turneul pentru care a muncit foarte mult in ultimele luni.

Sanatatea Madonnei a fost afectata si de programul haotic pe care l-a avut in ultimul timp. Aceasta a repetat intens pentru „Celebration", ajungand ca munceasca si 12 ore pe zi pentru a se asigura ca totul ii iese perfect.

Articole din aceeasi categorie