05.10.2023
Paris Hilton, ironizata de fani pentru defilarea de pe catwalk-ul de la Saptamana Modei de la Paris: „De ce merge ca RoboCop?” - VIDEO

Un filmulet in care Paris Hilton defileaza pentru Mugler pe podiumul de la Saptamana Modei de la Paris s-a viralizat instant si a starnit numeroase reactii in mediul online.

Milionara in varsta de 42 de ani a defilat alaturi de nume mari din industria modei, insa internautii i-au transmis sa stea departe de podium pe viitor.

Paris Hilton a fost ironizata pentru felul in care a defilat pe podium, multi comparand mersul ei cu cel al unei „gaini”.

Una dintre mostenitoarele imperiului Hilton a fost in centrul atentiei la prezentarea Mugler, acolo unde a imbracat o rochie mini, cu decupaje indraznete. In picioare, vedeta a purtat o pereche inedita de pantofi cu varf ascuntit si tocuri neobisnuit de curbate. Acest lucru nu i-a impiedicat pe fani sa faca haz de necaz si s-o ironizeze fara mila.

Andia, asa cum nu ati vazut-o niciodata! Celebra artista si-a facut schimbare radicala de look - FOTO/VIDEO

„Asa arat eu cand port tocuri o data pe an!”;

„Imi pare rau, dar de ce merge ca RoboCop?”;

„Ce naiba e cu mersul ala de gaina?”;

„Este literalmente atat de rasfatata incat nici macar nu a trebuit sa invete sa mearga cand era copil!”;

„Eu stiu ca am ras cand am vazut-o cum merge... Dar daca e sa fiu sincera, am ras si cand am vazut-o prefacandu-se ca e DJ”;

„Eu merg asa cand sunt beata, dar incerc sa demonstrez ca nu sunt”;

„Doamne! Paris, draga, te iubesc, dar mersul tau este oribil”;

„Cel mai prost mers din istoria modei”;

„O gazela ambulanta! Stai departe de podium... nu e genul tau, lady!”;

„O iubesc, arata grozav, dar va rog sa nu mai defileze pana nu exerseaza un pic”, sunt cateva dintre comentariile postate in dreptul filmuletului cu defilarea lui Paris Hilton.

Horoscop 5 octombrie 2023. Cele mai cheltuitoare zodii. Nativii care raman repede cu portofelul gol

Totusi, internautii au cazut de acord in privinta unui lucru si anume faptul ca vedeta in varsta de 42 de ani este posesoarea unor picioare perfecte.

„Ok, mersul este groaznic…dar picioarele alea sunt wow!”, „Cui ii pasa cand picioarele tale arata asa!”, „Merge asa din cauza pantofilor! Arata fabulos si picioarele ei sunt incredibile!” , „Nu poate sa mearga, dar ce picioare! Arata minunat!”, De ce merge ca un zombie? Altfel, are picioare perfecte”, „E mersul ei. Asa face din anii '90 si nu va incerca niciodata sa mearga ca un model de podium, pentru ca ea este Paris Hilton”, sunt o parte din comentarii.

Articole din aceeasi categorie