05.10.2023
Andia, asa cum nu ati vazut-o niciodata! Celebra artista si-a facut schimbare radicala de look - FOTO/VIDEO

Parul lung al Andiei este istorie de acum. Artista si-a facut schimbare radicala de look.

Andia se numara printre cele mai apreciate artiste ale momentului. Piesele ei profunde sunt hrana pentru suflet, drept dovada tin primele locuri in topurile muzicale.

Andia este un artist la inceput de drum, s-a facut remarcata odata ce a lansat piesa „Sfarsitul lumii”, care s-a auzit multa vreme la radio, de atunci, fanii sunt cu ochii pe Andia si asteapta cu nerabdare noile ei piese.

Simplitatea si bunatatea o definesc perfect pe Andia. Daca ne-a obisnuit pana acum cu pletele ei lungi si blonde, ei bine, artista s-a decis sa faca o schimbare de zile mari si si-a tuns parul.

„M-am tot gandit sa ma tund de ceva timp incoace, dar tot ma luam cu altele si la un moment dat chiar m-am razgandit. Timpul a mai trecut si dorinta a reaparut dar acea dorinta a fost mai intensa. Asa ca am hotarat si am spus ca acum e momentul! #still me but a bit”, a scris Andia, pe TikTok.

Acum Andia are parul extrem de scurt, iar noul look i se potriveste de minune, drept dovada comentariile pe care fanii i le-au lasat dupa ce s-a tuns.

Ca o adevarata fashionista! Tatiana Maxian si-a uimit fanii cu doua tinute din denim - VIDEO

„Tu pui stop cu frumusetea asta/ Frumoasa/ Superba”, sunt doar cateva dintre comentariile pe care Andia le-a primit la postare.

Emilian Cretu „isi tine in brate visul”! Actorul, surprins la maternitate - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie