05.08.2022
Madalina Ghenea, schimbare radicala de look pentru ziua ei. Vedeta si-a surprins fanii cu un look afro - FOTO

Pe 8 august, Madalina Ghenea implineste 35 de ani si a inceput pregatirile inca de pe acum. Actrita vrea sa marcheze momentul cu o schimbare de look.

Madalina Ghenea este una dintre cele mai conservatoare vedete in ceea ce priveste look-ul ei, insa de Madalina a mers la coafor, unde si-a pus extensii de par si si-a facut mai multe codite. Apoi a incarcat cateva imagini cu transformarea ei surprinzatoare.

Actrita si-a pus un cronometru cu cat timp a mai ramas pana va implini 35 de ani.

De curand, Madalina Ghenea a fost luata la intrebari de fani pe Instagram, iar ea le-a raspuns cu placere. Vedeta a dezvaluit ca a depasit perioada in care a avut probleme de sanatate si ca acum este perfect sanatoasa.

Actrita le-a spus fanilor ca nu are unghii cu gel sau manichiura semipermanenta, mandrindu-se cu unghiile ei naturale.

Madalina a clarificat si culoarea pielii sale: a spus ca nu este bronzata si ca asa arata ea in mod natural.

“Ai incercat sa ai un iubit obisnuit?”

Kylie Jenner a fost acuzata de incalcarea standardelor sanitare in fabricarea de produse cosmetice. Ce a raspuns vedeta invinuirilor

Fanii au vrut sa stie si daca Madalina Ghenea ar fi interesata sa aiba un iubit “normal”, care nu e celebru. “Am incercat sa ies cu tipi obisnuiti, dar devini frustrati de jobul meu, de locurile in care calatoresc, de oamenii pe care ii intalnesc”.

La intrebarea “Mancare, somn sau sex”, Madalina a spus “cu siguranta mancarea, este cel mai bun prieten al meu”.

Ayurveda, dieta care i-a schimbat viata Madalinei Ghenea

Pentru ca arata absolut spectaculos, fanii au intrebat-o pe Madalina ce mananca intr-o zi. Vedeta a spus ca nu are rost sa le spuna acest lucru, pentru ca ce functioneaza pentru ea, ar putea sa nu functioneze pentru altii. Actrita a spus insa ca urmeaza principiile dietei Ayurveda, al carei fan este si Katy Perry. 

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie