05.08.2022
Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Andreea Bostanica isi surprinde fanii din nou. Prinsa intr-un scandal cu Iuliana Beregoi si blogger-ul roman Ceanu, interpreta vine cu o replica muzicala pentru cei doi. 

Vloggerul chinez din Romania loveste din nou. Ceanu Zheng face ravagii printre influenceritele de la noi, iar el pare a fi chiar motivul certii dintre cele doua bloggerite moldovence.

Anterior, Andreea obisnuia sa filmeze TikTok-uri alaturi de blogger-ul roman Ceanu, dar parca peste noapte totul s-a schimbat, iar tanarul a aparut alaturi de interpreta Iuliana Beregoi.

Se pare ca acest lucru a ranit-o pe tanara, iar acest lucru a inspirat-o sa scrie niste versuri profunde pentru viitoarea sa melodie.

„In cateva zile apare noua mea piesa in care o sa aflati tot adevarul..”, a scris ea in descrierea video-ului. 

Desi nu a fost inca lansata, Andreea a publicat cateva secvente din melodie, iar versurile suna in felul urmator: „Purtam camasa ta, acum o poarta ea! Fata aia blonda de care nu-ti placea..”.

Internautii si-au dat seama imediat despre ce este vorba, iar in scurt timp mai multe video-uri in care si Iuliana si Andreea poarta aceeasi camasa pe care Ceanu le-a dat-o pentru a filma a devenit foarte popular pe internet.

 

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie