05.08.2022
Kylie Jenner a fost acuzata de incalcarea standardelor sanitare in fabricarea de produse cosmetice. Ce a raspuns vedeta invinuirilor

Scandalurile de la Hollywood nu se potolesc niciodata. De data aceasta internautii s-au revoltat pe Kylie Jenner dupa ce vedeta a postat fotografii din laboratorul in care lucreaza la produsele brandului „Kylie Cosmetics”.

Kylie a vrut sa le arate fanilor intregul proces si a publicat poze cu ea pozand intr-un halat alb in laborator.

In loc de laude, Jenner a primit numeroase critici. Utilizatorii au acuzat-o pe vedeta ca a incalcat standardele sanitare, atragand atentia la faptul ca parul sau este lasat pe spate si nu poarta manusi si masca.

Ksenia Sobchak - critica dura la adresa Olgai Buzova! Ce mesaj i-a transmis jurnalista fostei sale colege de platou

Expertul in frumusete Kevin James Bennett si-a exprimat, de asemenea, indignarea. Pe pagina sa de Instagram, el a publicat o postare in care afirma ca vrea sa stie numele laboratorului pentru a nu mai coopera niciodata cu acesta.

Stilul anilor '50 revine in moda! Penelope Cruz a purtat recent o tinuta reprezentativa din secolul trecut - FOTO

 „Am nevoie de numele laboratorului pentru a ma asigura ca clientii mei nu au lucrat niciodata cu cu el. Aceasta imagine distorsioneaza ideea industriei noastre. Producatorii de incredere urmeaza standarde sanitare stricte pentru a va proteja. ”, a scris barbatul.

In apararea ei, Kylie a spus ca fotografiile au fost „facute intr-un spatiu personal mic”, care este „departe de productia de masa”. „Nu as incalca niciodata regulile de igiena ca alte celebritati sau proprietari de marci cosmetice. Sunt de acord ca acest lucru este complet inacceptabil ”, a raspuns vedeta.

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie