21.02.2021
Madalina Ghenea, miscari senzuale alaturi de dansatorul Emil Rengle! Videoclipul a facut furori printre internauti

De cateva zile, Madalina Ghenea se bucura de plaja si soare, intr-o destinatie exotica. Fanii au fost curiosi sa afle unde se bronzeaza frumoasa romanca, insa aceasta n-a suflat o vorba, transmitandu-le acestora doar ca se afla “intr-un loc frumos”.

Ei bine, misterul a fost spulberat, dupa ce dansatorul Emil Rengle s-a intalnit intamplator pe plaja cu actrita. Destinatia aleasa de Madalina este una dintre preferatele vedetelor din Romania. Slatineanca se relaxeaza intr-un complex de lux din Tulum, Mexic. 

Si pentru ca au dat nas in nas pe plaja, Emil Rengle i-a aratat Madalinei si cativa pasi de dans. Superba romanca si castigatorul de la Romanii au talent 2018 au realizat o coregrafie pe o melodie virala pe Tik-Tok.

Cele mai epice caderi de pe scena ale vedetelor: Baskov, Kirkorov, Leps, Beyonce si altii. Unul a „aterizat” chiar peste Pugaciova - VIDEO

Imbracata intr-un costum de baie alb, menit sa-i scoata si mai mult in evidenta bronzul uniform, dar si formele perfecte, Madalina le-a aratat internautilor cat de talentata este la dans. 

Clipul cu dansul celor doi a fost postat de romanca pe contul de Instagram, iar fanii au asaltat-o cu inimioare si complimente. Videoclipul a strans peste 39.000 de vizualizari in doar cateva ore. 

Gemenele sexy care impart acelasi barbat au luat o decizie uluitoare. E incredibil ce ambitie au fetele

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie