19.02.2021
Cele mai epice caderi de pe scena ale vedetelor: Baskov, Kirkorov, Leps, Beyonce si altii. Unul a „aterizat” chiar peste Pugaciova - VIDEO

Artistii fac parte din categoria oamenilor care se preocupa pentru reputatia lor. Cu toate acestea, chiar si cei bogati si celebri nu se pot ascunde de esecurile banale ale vietii. Unii au avut parte de momente stanjenitoare, pe parcurusul carierei lor.

Incidentele si accidentele sunt ceva de nelipsit de la multe spectacole mari, si chiar si stelele se pot face de rusine pe scena, intr-un mod deosebit.

De exemplu, blondinul natural - Nikolai Baskov, fiind in juriul unei emisiunii televizate, a ras atat de tare la un moment dat, incat a cazut de pe scaun.

Colegul sau Philip Kirkorov, a incercat sa faca un truc pe scena la „Минуте славы”, insa singurul lucru care i-a iesit, a fost sa-i faca pe toti sa rada cu pofta.

Nici cele mai feminine vedete nu au fost scutite de astfel de momente de glorie. Natali s-a prabusit de pe scena, in vazul tuturor.

Stas Kostyushkin, in timpul concertului „Новая Волна” din 2014, s-a prabusit de pe masa chiar peste Pugacheva. Artista nu a parut prea incantata, insa Galkin si Baskov care erau alaturi, s-au amuzat copios.

Milionarul de 63 de ani, care detine Statuia Libertatii, este casatorit cu o romanca de 30 de ani. Cei doi vor deveni inca o data parinti

O alta celebritate care a trecut printr-o situatie similara este Grigory Leps. In timp ce canta la unul dintre concertele sale, artistul fie era baut, fie si-a pierdut cunostinta, dar era cat pe ce sa se intinda pe scena. Echipa operativa s-a grabit imediat sa-l salveze.

Rusii nu sunt singurii care si-au pierdut echilibrul pe scena. Astfel de situatii s-au intamplat si cu alte nume mari:

Miley Cyrus

Vedeta show-ului Holostyak, care a lovit mortal un pieton fiind la volanul unui Gelandewagen, si-a sarbatorit cu fast ziua de nastere

Rihanna

Beyonce

Lady Gaga

Justin Bieber

Data viitoare cand te impiedici pe strada si rade lumea de tine, gandeste-te ca s-a intamplat asta si la scene mai mari, si mergi mandru mai departe.

Articole din aceeasi categorie