18.01.2022
Madalina Ghenea - intr-un body din dantela. Aparitia actritei a starnit un val de reactii - FOTO

Madalina Ghenea stie cum sa-si surprinda fanii de pe Instagram. Recent, celebra actrita a postat mai multe fotografii pe retelele de socializare si a starnit un val de reactii. Imbracata doar intr-un body din dantela, aceasta a strans peste 40.000 de mii de aprecieri. 

In urma cu doar cateva ore, Madalina Ghenea a postat un carusel de fotografii pe Instagram, in care si-a etalat picioarele lungi si tonifiate, dar si talia de viespe intr-o ipostaza senzuala, purtand doar un body negru din dantela si o pereche de cercei stralucitori. 

A doua fotografie a actritei o prezinta tot pe ea, imbracata in aceeasi tinuta, insa este in spatele unui perete din sticla aburit, ceea ce a dat impresia unui fotografii incitante si seducatoare.

I-au spart masina si i-au furat bunuri in suma de 4 mii de dolari. Apelul disperat al unui model, dupa ce a fost pradata de hoti - FOTO 

„Este paradisul nostru si este zona noastra de razboi. Inamicul meu, aliatul meu. Prizonieri. Atunci suntem liberi, este o linie subtire”, a scris Madalina Ghenea la descrierea fotografiilor de pe Instagram, citand din versurile melodiei lui ZAYN, „Pillowtalk”. 

Madalina Ghenea este fara indoiala una dintre cele mai frumoase romance. A fost inzestrata de Mama Natura cu trasaturi pe care multi le invidiaza si le admira. Stabilita in Italia, satena are o cariera frumoasa ca model, dar si pe partea de actorie a inceput sa devina tot mai cunoscuta. 

Horoscop 19 ianuarie 2022. Succes si castiguri neasteptate pentru unele zodii

Romanca devenita vedeta in Italia, acolo unde traieste alaturi de fiica si de mama ei, a fost machiata si coafata in asa fel incat cele mai frumoase trasaturi au fost scoase in evidenta. Gratioasa, actrita originara din Slatina a primit din nou o multime de mesaje pe retelele sociale in care i se spune ca este superba si cat de mult seamana cu celebra Sophia Loren, in pielea careia a si intrat in filmul "House of Gucci".

Cu cine a inselat-o Zayn Malik pe Gigi Hadid: „M-am simtit groaznic, nu stiam ca mai sunt impreuna” - FOTO

Articole din aceeasi categorie