09.05.2022
Madalina Ghenea, imaginea perfectiunii cu un look a la anii ’60. Actrita a impresionat la un raliu din Italia

Madalina Ghenea a aratat ca o adevarata diva la un eveniment impresionant din Italia. Vedeta s-a fotografiat in compania unor femei la fel de frumoase la o cursa auto cu aer vintage.

Madalina a anuntat pe Instagram ca face parte din juriul raliului La Dolce Vita 60, la care iau parte masini spectaculoase din anii '60.

Nick Jonas si Priyanka Chopra au publicat prima imagine cu fiica lor - FOTO

Imbracata intr-o superba rochie neagra, accesorizata cu o palarie cu boruri largi rosie si pantofi de aceeasi culoare, Madalina Ghenea a aratat ca o diva a anilor '60.

Inainte de eveniment, romanca s-a filmat in cada plina cu spuma si a postat filmuletul pe Instagram.

Recent, actrita a incheiat prima parte a filmarilor la Deep Water, filmul in care joaca alaturi de Ed Westwick. “A fost cea mai dificila experienta din viata mea, dar si cea care m-a entuziasmat cel mai tare. Au fost sapte saptamani lungi si intense, in care am descoperit in mine o parte care nu credeam ca exista. Din pacate, vremea nu a fost de partea noastra, apa foarte rece a facut ca totul sa para mult mai dificil. Mai sunt mult luni de munca, dar de abia astept sa va arat rezultatul final”, a spus Madalina pe Instagram.

Din cauza stresului constant au aparut problemele de sanatate! Interpreta ucraineana Anna Trincher a recunoscut ca are nevoie de ajutor medical: „Nu va pot arata in ce stare se afla spatele meu acum pentru ca mi-e rusine”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie