09.05.2022
Din cauza stresului constant au aparut problemele de sanatate! Interpreta ucraineana Anna Trincher a recunoscut ca are nevoie de ajutor medical: „Nu va pot arata in ce stare se afla spatele meu acum pentru ca mi-e rusine”

Cantareata, bloggerita si actrita Anna Trincher, care a revenit recent la Kiev si a vorbit pe pagina sa de Instagram ca are nevoie de ajutorul unui medic.

Dupa cum a spus Trincher, recent i-a aparut pe spate o eruptie severa. In opinia ei, una dintre cauzele eruptiei este stresul constant pe care il simte din cauza razboiului.

„Am dat analize la hormoni. Nu va pot arata in ce stare se afla spatele meu acum pentru ca mi-e rusine. Din cauza stresului constant pe care il simt de la inceputul razboiului, hormonii au inceput sa-mi joace feste. Prin urmare, pentru a trata problema mea, trebuie sa inteleg de unde a aparut.”, a scris Trincher in sectiunea instastories.

A spus lucrurilor pe nume! Ce crede prezentatorul ucrainean Andrei Bednyakov despre Maxim Galkin

Cantareata a publicat mai multe fotografii in care se poate observa ca se afla intr-o clinica. „Urasc sa dau teste si analize pentru ca venele mele sunt foarte ascunse si este imposibil sa-mi fie luat sange din prima incercare.”, a mai povestit Anna.

Bunicuta care e model de fitness la 76 de ani. Ce stil de viata are femeia pentru un asemenea succes: „Din pacate noi femeile...” - FOTO/VIDEO

Anna Trincher este o interpreta, actrita si bloggerita din Ucraina. Tanara a reprezentat tara sa in cadrul concursului Eurovision Junior in 2015.

Articole din aceeasi categorie