09.07.2024
Mădălina Ghenea, distinsă cu un premiu important. Ce a dezvăluit actrița: „Sunt foarte fericită” - FOTO

Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii cu premiul pe care tocmai l-a obținut. Actrița a împărtășit această bucurie cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, care au fost încântați de reușita ei. 

Mădălina Ghenea a primit în Florența un premiu important și și-a arătat mândria față de această reușită din viața ei. Actrița a fost distinsă în urma implicării de care a dat dovadă de-a lungul timpului în acțiuni cu scop nobil. La eveniment, vedeta a purtat o rochie din paiete, cu un umăr gol și cu o crăpătură adâncă pe un picior.

​”Sunt foarte fericită că am primit Premiul OSF, care a avut loc la Florența pe 5 iulie la Circolo Unificato dell’Esercito. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru minunata beretă militară. Un premiu care este binevenit pentru că înainte de a fi actriță sunt mamă. O mamă care își dorește ca copiii ei să poată trăi într-un mediu sigur și sănătos. Acest lucru este posibil doar cu angajamentul tuturor. Oricare ar fi meseria cuiva, fiecare trebuie să încerce să facă ceva și pentru cei din jurul lor. Mereu am ajutat mamele sau copiii nevoiași, este important să mergem dincolo de propriile noastre interese pentru a construi un prezent și a asigura un viitor mai bun pentru toți”, a transmis Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Trenduri în materie de unghii pentru vara 2024 - FOTO

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei în actorie, care este în plină ascensiune. Actrița a acceptat cu brațele deschise un nou proiect de anvergură. 

Variety a anunțat recent faptul că Mădălina Ghenea a fost distribuită într-o franciză de acțiune și aventură, fiind vorba despre The Lost Book of Creation. Proiectul este plănuit să fie compus din trei filme, iar prima peliculă este regizată de Roel Reine și scenariul este semnat de Matt Hookings, care va avea și rolul principal. Publicația mai notează că Mădălina Ghenea va mai juca alături de Bobby Lee și Eddie ‘The Beast Hall.

Filmul îi va surprinde pe arheologul Slade, jucat de Matt Hookings, și arheoloaga Eve, interpretată de Mădălina Ghenea care sunt pe urmele Cărții Creației, care ar deține secretele universului, precum și răspunsuri cu privire la întrebări și curiozități legate de existența omenirii.

Interpreții Laurenția Coptileț și Gabriel Nebunu au absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Imagini de la ceremonia de decernare a diplomelor de licență - FOTO/VIDEO

Filmările de la The Lost Book of Creation vor avea loc în Malta și în toată Europa și Orientul Mijlocul la sfârșitul verii.

Matt Hookings, scenaristul proiectului și cel care va interpreta unul dintre rolurile principale, a vorbit despre această franciză.

„Sunt mai mult decât entuziasmat că vom reuși să aducem la viață prima parte a acestei francize, cu o echipă incredibilă, atât distribuția, cât și creativii din spatele camerei. The Lost Book of Creation este un omagiu pe care îl aduc filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții. Scenariul este plin de adrenalină, acțiune și iubire”, a spus Matt Hookings, conform Variety. 

„Ziua în care am plâns în hohote”! Olga Țapordei împărtășește fiecare moment trăit în timpul expediției spre Vârful Denali - FOTO/VIDEO

Roel Reine a regizat numeroase producții, printre care Line of Fire, Michiel de Ruyter, Halo, Fistful of VengeanceșiRedbad.

Mădălina Ghenea s-a remarcat pe plan internațional în Youth, în regia lui Paolo Sorrentino, având un rol cheie în film, al unei femei care deține informații esențiale pentru ancheta poliției. A jucat și în pelicula Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc.

Mădălina Ghenea a bifat până acum nenumărate reușite în plan profesional. După apariția în House of Gucci, megaproducția lui Ridley Scott, în care a jucat alături de nume faimoase de la Hollywood, printre care Lady Gaga, Adam Driver, Salma Haye și Al Pacino, actrița a acceptat o altă provocare. Vedeta a avut oportunitatea de a juca în Deep Fear, un film în regia lui Marcus Adams, alături de Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său, Chuck Bass, din celebrul serial Gossip Girl

Articole din aceeasi categorie