12.10.2023
Ce familie frumoasa are Connect-R! Artistul si Misha, alaturi de fiica lor la avanpremiera filmului in care joaca Maya

Familia lui Connect-R s-a reunit aseara pentru Maya. Celebrul artist si Misha, fosta lui sotie, au venit impreuna pentru a-si sustine fiica, la avanpremiera filmului "Baieti Destepti" in care joaca fetita lor de 9 ani.

Maya a aratat ca o adevarata printesa, imbracata intr-o rochie roz, de Barbie, si nici mamica ei nu s-a lasat mai prejos, Misha avand un look super sexy, cu o peruca neagra cu par lung, care i-a stat foarte bine si o rochie de gala neagra, lunga, din catifea, cu accesorii aurii. La randul sau, Connect-R a purtat un costum negru si toata seara a fost foarte atent cu fiica lui pe care o divinizeaza. I-a aranjat mereu parul si a mangaiat-o pe cap, semn ca Maya este lumina ochilor sai si cea mai importanta persoana din viata lui.

connect-r-misha-si-fiica-lor-1

Maya joaca rolul fetitei Maya, in film avand tot varsta de 9 ani si fiind fiica personajului principal. Maya Mihalache a fost extrem de incantata de debutul sau in actoriei si si-a exprimat dorinta de a mai experimenta si alte roluri in acest domeniu, pe viitor.

Cleopatra Stratan pregateste o noua piesa alaturi de un cunoscut DJ din Romania. Vezi teaser-ul cantecului „Adio” - VIDEO

„Mi-a placut aceasta experienta frumoasa si sper sa mai filmam!", a zis ea pe scena, la finalul filmului, fiind acompaniata de celebrul ei tata.

Maya a aratat ca o adevarata printesa, imbracata intr-o rochie roz, de Barbie

In „Baieti Destepti", fata lui Connect-R este rapita la un moment  iar personajul interpretat de Ruby o gaseste si cauta sa o salveze. 

Aseara a fost pentru prima data cand Connect-R a vazut filmul „Baieti Destepti” in care joaca fiica lui.

„Nu am vazut filmul, habar nu am, oricum Maya e desteapta si talentata nu imi fac probleme cu ea! I-am spus sa fie naturala si in seara asta!", a spus Connect-R despre fiica lui, completat apoi de fosta sotie si mama Mayei, Misha, care a insotit-o mereu la filmari. "Am repetat acasa, chiar s-a descurcat bine. Da, ea este actorul principal din familie in seara asta!", ne-a spus artista.

Ce familie frumoasa are Connect-R! Artistul si Misha, alaturi de fiica lor  la avanpremiera filmului in care joaca Maya

Dupa ce a avut loc avanpremiera filmului „Baieti Destepti”, Tiberiu Ioana si-a chemat si prezentat colegii pe scena iar Connect-R a tinut sa le aduca multumiri tuturor.

Sedinta foto neobisnuita! Ionel Istrati a pozat intr-o celula din inchisoare. Ce tinuta a ales sa poarte interpretul - FOTO

„Tibi, multumesc frumos, iti dai seama ca am avut emotii sa imi vad fata  acolo, sa imi vad copilul in film. Iti multumesc frumos si nu doar pentru Maya ci si pentru celalalt copil al meu, pentru Johny Romano. Sincer noi nu aveam un single pregatit, ne-ai provocat cu treaba asta si uite ca sunt aproape 4 zile de trending si vreo 10 milioane de view-uri. Multumim frumos!", a spus si Connect-R, la finalul filmului cand toti actorii din distributie au fost invitati sa urce pe scena.

connect-r-misha-si-maya

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu in realitate, Misha si Connect-R alegand sa divorteze in anul 2018, dupa 5 ani de casnicie, cei doi artisti au o relatie buna in continuare si se ocupa impreuna de cresterea si educatia fetitei lor, Maya.

Iuliana Beregoi isi continua studiile in Moldova! Domeniul ales nu are nicio legatura cu muzica - FOTO

Articole din aceeasi categorie