02.09.2024
Ludmila Adamciuc, mesaj emoționant în prima zi de școală a fetiței sale: „Toți suntem diferiți...” - FOTO

Fetița Ludmilei Adamciuc a făcut pasul cel mare și a mers în clasa 0, iar cu această ocazie, fondatoarea proiectului „Prietena Mea” a publicat un mesaj emoționant în mediul online.

Postările Ludmilei Adamciuc în această dimineață au început cu câteva mesaje: „Felicitări tuturor copiilor care-și duc de mânuță azi copiii la grădiniță ori școală”.

Un adevărat hit! Trupa Akord a lansat o piesă de suflet: „E poezie pentru suflet” - VIDEO

Fiind foarte protectivă cu micuța Beatrice, Ludmila a recunoscut: „Iese din „bula” de care am avut grijă până acum și intră în lumea mare. Acolo unde se intersectează societatea cu bune și rele”.

Patru ținute - aceeași cămașă! Fii stilată și în această toamnă cu stilista Alina Carauș - FOTO/VIDEO

„Acolo unde fiecare copil are dreptul să fie”, a mai adăugat Ludmila.

Ludmila a venit și cu un text pentru părinți, prin care îi îndeamnă să le vorbească copiilor despre diversitate: „Pentru a crește mare și bine, copiii de mici învață empatia și bunătatea. Ca să-i ajutăm, vorbiți copiilor despre diversitate. Toți suntem diferiți, frumoși și unici”.

O Seară Perfectă revine pe micile ecrane! Cine este primul invitat din noul sezon - VIDEO

Ludmila Adamciuc este cunoscută în mediul online datorită eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmărește despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte și fetița acesteia de șase ani, Beatrice, cunoscută ca și #prietenamea.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/adamciucludmila

Articole din aceeasi categorie