02.09.2024
Patru ținute - aceeași cămașă! Fii stilată și în această toamnă cu stilista Alina Carauș - FOTO/VIDEO

Schimbarea sezonului aduce cu sine oportunitatea perfectă de a reîmprospăta garderoba. Stilista Alina Carauș ne prezintă patru ținute de toamnă, fiecare bazate pe o piesă vestimentară esențială: cămașa basic. Descoperă cum poți să transformi această piesă simplă într-un element de bază al garderobei tale pentru sezonul curent.

Toamna a venit cu pași repezi, iar Alina Carauș nu a putut să rămână în urmă cu ultimele sfaturi în materie de modă. Stilista îți prezintă patru ținute, care au ca piesă vestimentară principală o cămașă basic.

1. Prima ținută este formată dintr-o pereche de pantaloni evazați și un top de culoare albă. Totul este asortat cu o cămașă basic. 

2. A doua ținută este compusă dintr-o fustă din satin de culoare argintie, combinată cu cămașa oversize.

2 septembrie: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

3. Cea de-a treia ținută are la bază o fustă mini de tip balon, asortată cu aceeași cămașă.

4. Ultima ținută a fost creată cu ajutorul unei perechi de pantaloni evazați de culoare bej, un chipiu, o pereche de ochelari, având ca piesă vestimentară de bază cămașa.

Drama care i-a marcat existența lui Alain Delon. Starul francez a fost abandonat de cea care i-a dat viață

Urmăritoarele Alinei au rămas încântate de ideile stilistei, astfel în comentarii au menționat: „Exact video de care aveam nevoie luni dimineața”, „Ești pură inspirație”, „Ce estetic”, „Iubire pură”.

O cămașă basic este o piesă vestimentară versatilă care poate fi adaptată pentru orice ocazie de toamnă. Cu ajutorul sfaturilor stilistice de la Alina Carauș, poți să creezi ținute sofisticate, care să te însoțească în fiecare zi.

O Seară Perfectă revine pe micile ecrane! Cine este primul invitat din noul sezon - VIDEO

Alina Carauș este un stilist personal din Republica Moldova. Acum câțiva ani, tânăra s-a căsătorit cu iubitul său, Andrei.

Un adevărat hit! Trupa Akord a lansat o piesă de suflet: „E poezie pentru suflet” - VIDEO

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/caraush.alina

Articole din aceeasi categorie