02.09.2024
Un adevărat hit! Trupa Akord a lansat o piesă de suflet: „E poezie pentru suflet” - VIDEO

Membrii trupei Akord, Igor Sîrbu și Eduard Malareu și-au bucurat fanii cu o noua surpriză muzicală. Piesa „Ultimul Bilet” a fost lansată pe canalul lor de YouTube.

Așa cum nu i-ai mai văzut până acum! Eduard Malareu și Igor Sîrbu și-au schimbat stilul, iar în noul videoclip au apărut tatuați, cu geci din piele și accesorizați din cap până în picioare.

Fanii au așteptat cu nerăbdarea lansarea piesii, astfel, în doar 23 de ore, videoclipul publicat pe YouTube a strâns aproape 10 mii vizualizări.

Cu emoții și flori în mâini! Vedetele și-au petrecut odraslele la școală: „Felicitări elevilor și răbdare părinților” - FOTO/VIDEO

De asemenea, fanii au venit și cu zeci de comentarii: „Piesa asta e poezie pentru suflet”, „Superb duet cu voci de aur”, „Mândru de rezultat”, „Cuvintele sunt profunde, iar sunetul ghitarei atinge coarda cea mai ascunsă din mine”, „Cea mai frumoasă și minunată piesă”.

Versurile au fost scrise chiar de ei, iar linia melodica de Eduard Malareu, Igor Sîrbu și Radu Duminica.

O Seară Perfectă revine pe micile ecrane! Cine este primul invitat din noul sezon - VIDEO

Trupa Akord s-a lansat oficial la 4 decembrie 2006, pe scena Palatului Național din Chișinău, în cadrul spectacolului „Potcoava de aur” organizat de Radio Noroc, cu piesa „Maria”. După debut, sub egida companiei Music Master, au fost lansate primele piese: „Unde-i dragostea” și „În ochii mei”, cea din urmă fiind insoțită de primul videoclip al trupei. În prezent soliștii trupei sunt Igor Sîrbu și Eduard Malareu.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie