11.07.2023
Doina Sulac isi sarbatoreste ziua de nastere! Afla cati ani implineste artista, dar si ce felicitari a primit din partea colegilor si fanilor

Fiica marelui artist Nicolae Sulac implineste astazi 35 de ani.

Interpreta a ales sa fie mai discreta in aceasta zi important din viata ei si astfel, nu a publicat nimic pe retelele de socializare.

Cu toate acestea, fanii si colegii interpretei nu au uitat sa o felicite si sa-i ureze tot ce-i mai bun.

Madonna, primele declaratii despre starea ei de sanatate, dupa ce a fost internata la terapie intensiva

„La multi ani fericiti!”, „La multi, multi ani frumosi inainte! Multa sanatate, emotii pozitive, doar binele, frumosul, succesul si tot ce poate fi mai bun sa va insoteasca mereu!”, „La multi ani frumosi si binecuvantati!”, „La multi ani frumosi si sanatosi!”, sunt cateva dinte mesajele pe care le-a primit Doina Sulac.

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

A debutat pe scena la varsta de patru ani, cand in cadrul unei seri de creatie a tatalui sau, a interpretat piesa Angelei Moldovan, „Mi-am cusut bondita noua”, fiind acompaniata de Orchestra Lautarii. La varsta de 13 ani si-a lansat primul CD.

S-a casatorit la 16 ani, fiind inca eleva de liceu. Tot atunci a nascut-o pe Nicoleta, fetita ei. La scurt timp dupa casatorie, a divortat de sotul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Nasul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Lautarii.

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a casatorit cu Isidor Tanase. Cei doi au impreuna un baietel.

Cu tunsoare de tip pixie si sprancene decolorate! Irina Rimes, schimbare radicala de look - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie