11.07.2023
Ce s-a aflat despre relatia dintre Ricky Martin si Jwan Yosef, dupa anuntul divortului: „In cea mai mare parte a casniciei lor”

Ricky Martin si Jwan Yosef ar fi fost intr-o relatie deschisa in timpul casniciei lor.

Ricky Martin si fostul sau partener, Jwan Yosef, au avut „o casnicie deschisa in care ar fi ales sa se vada si cu alte persoane”, a dezvaluit un prieten apropiat al cantaretului, potrivit MailOnline. Artistul in varsta de 51 de ani si Jwan, de 38 de ani, au anuntat saptamana aceasta ca divorteaza dupa sase ani de relatie, iar acum o sursa a dezvaluit cum cei doi ar fi fost mai multi ani la rand implicati intr-o relatie „deschisa”.

Ricky Martin si Jwan Yosef ar fi fost intr-o casnicie deschisa

Sursa a precizat ca cei doi si-au incheiat casnicia „pe cale amiabila” si spera sa imparta custodia celor patru copii ai lor: gemenii Matteo si Valentino, in varsta de 14 ani, pe care cantaretul ii are prin intermediul unei mame surogat inainte de a se casatori cu Jwan, si Lucia, de 4 ani, si Renn, de 3 ani.

Harper Seven Beckham a implinit 12 ani! Vezi cum a fost felicitata de membrii familiei - FOTO/VIDEO

„La fel ca multe cupluri, Ricky si Jwan au avut o relatie deschisa in cea mai mare parte a casniciei lor si acest lucru a functionat pentru ei, pana cand nu a mai functionat. Acestea fiind spuse, niciunul dintre ei nu s-a indragostit de altcineva. Relatiile intime au fost ceva in care s-au implicat impreuna si separat cu alti parteneri. In cele din urma au decis ca este mai bine pentru ei, pentru bunastarea lor si pentru copiii lor daca se termina pe cale amiabila”, a declarat sursa pentru DailyMail.com.

Fostul cuplu nu a vorbit niciodata in public despre aspectele mai intime ale casniciei. Cu toate acestea, Ricky Martin si-a exprimat sprijinul pentru relatiile deschise in 2018, cand a portretizat una pe ecran in seria „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”. La momentul respectiv, Martin, care a jucat rolul partenerului lui Versace, Antonio D’Amico, a declarat ca spera sa ajute la normalizarea relatiilor deschise, precum cea in care se aflau cei doi barbati.

Doina Sulac isi sarbatoreste ziua de nastere! Afla cati ani implineste artista, dar si ce felicitari a primit din partea colegilor si fanilor

„Vreau sa normalizez relatii ca aceasta. Este bine pentru lume, este bine pentru mine ca barbat gay care are copii. Este important sa facem lumina asupra cuplurilor cunoscute ca acesta”, a spus el, potrivit Pink News.

In cererea de divort depusa de Martin, obtinuta de People, cantaretul a cerut custodia comuna a fiicei sale, Lucia, si a fiului sau, Renn. Artistul a precizat „diferentele ireconciliabile” ca motiv al divortului de Yosef.

Articole din aceeasi categorie