29.08.2023
Irina Rimes a dat lovitura din nou! Interpreta a lansat piesa „Gelos”: „Te face sa simti fiecare cuvant si iti ramane in minte” - VIDEO

Dupa ce a interpretat „Gelos” in premiera in luna mai a anului 2023 pe strazile din Munchen, Irina Rimes a lansat piesa in sfarsit si pe Youtube.

„Dragilor, v-am pregatit o surpriza pe YouTube. „Gelos” e la voi de acum”, a fost mesajul prin care indragita artista originara din Republica Moldova si-a anuntat premiera.

Textul a fost scris de Irina Rimes, iar muzica a fost compusa tot de catre ea, insa impreuna cu Alexandru Turcu.

„Poate vei gasi pe cineva mai bun/ Poate vei gasi un om mai frumos/ Dar cand ma vei vedea cu cineva/ Iti promit, iti promit ca vei fi gelos”, canta vedeta in varsta de 32 de ani pe refren.

In mai putin de o zi de la lansarea cantecului pe Youtube acesta a adunat peste 50 de mii de vizualizari. De asemenea, nu au intarziat sa apara si comentariile din partea internautilor fascinati atat de piesa divina, cat si videoclipul in care apare actorul roman Cosmin Nedelcu alias Micutzu.

„Doamne, cate emotii. Imi este plin de tine sufletul, Irina! Ma faci sa zambesc de fiecare data cand iti aud vocea macar putin, esti un suflet de aur”, „Piesa asta te face sa simti fiecare cuvant si iti ramane in minte si dupa ce se termina”, „Simt mereu piesele tale, Irina! Esti un suflet pretios, profund si o voce mare in industria muzicii”, sunt cateva dintre mesajele fanilor.

Controversa pe Instagram: e naturala 100% sau modificata in Photoshop? Cine e influencerita din Coreea de Sud - FOTO/VIDEO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Rutina zilnica a „celei mai frumoase atlete a lumii”! Peste 4,4 milioane de oameni au ramas fara cuvinte - FOTO

Articole din aceeasi categorie