21.03.2023
Ludmila Adamciuc, de Ziua Internationala a Sindromului Down: „Dragalasenie pe metru patrat..” - FOTO

21 martie este o zi marcata ca Ziua Internationala a Sindromului Down. Scopul acestui eveniment este de a crea o punte intre societate, persoanele cu sindrom Down si familiile acestora. Cu aceasta ocazie, Ludmila Adamciuc, femeia care acum cinci ani a devenit mama unei fetite minunate cu un cromozom in plus, a facut o postare pe pagina sa de Instagram.

„21.03.23 - Celebram Ziua Mondiala a Sindromului Down. Despre puterea pe care o descoperim alaturi de tine.”, a scris Ludmila intr-o postare pe pagina sa de Instagram si a adaugat o poza cu fiica ei, care a adunat mii de aprecieri. 

Omul Anului 2022! Personalitati notorii din tara noastra, premiate la un eveniment grandios, organizat de VIP Magazin: „Facem asta de 19 ani. E ca si cum m-as marita in fiecare an” - VIDEO

In imaginea care reda putere, stau ambele in rochii si cu pumnii inclestati. Micuta Beatrice in sosete de culori diferite - intr-un amalgam de flori, iar mama ei o sustine. 

Internautii au venit cu cuvinte de admiratie: „Papusele”/ „Dragalasenie pe metru patrat”/„Doamne, cata gingasie si putere in poza asta!”/ „Ce frumoasa e poza asta!”, etc.

Ce le face fericite? Vezi ce au raspuns vedetele de la noi: „Sotului meu ii reuseste sa ma surprinda si sa ma faca si mai fericita cand vine acasa cu surprize spontane, de genul: bilete la avion...” - FOTO

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de cinci ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Articole din aceeasi categorie