20.03.2023
Ce le face fericite? Vezi ce au raspuns vedetele de la noi: „Sotului meu ii reuseste sa ma surprinda si sa ma faca si mai fericita cand vine acasa cu surprize spontane, de genul: bilete la avion...” - FOTO

De ziua Internationala a Fericirii care este sarbatorita anual pe data de 20 martie, Perfecte.md si-a adunat prietenele la o confesiune: „Ce te face fericita?”

Bloggeri, interpreti si designeri au raspuns la aceasta intrebare. 

Mihaela TABURA, INTERPRETA: „Fericita ma face zimbetul copilului meu! Fericita sunt atunci cand cant pe scena la lumea care ma indrageste. Fericita sunt cand vad soarele si cerul senin.”

Svetlana SAINSUS, CO-FONDATOAREA PLATFORMEI CARITATE.MD: „In primul rand, familia, copiii mei si barbatul iubit ma fac fericita. Daruind si salvand vieti pe parcursul acestor ani, e la fel o implinire si fericire. Mai mare fericire nu exista ca si atunci cand primesc mesaj de la o mama ca copilul ei a invins cancerul si stiu ca si eu am participat la asta. Pe mine de obicei ma fac fericita multe lucruri marunte. Sunt fericita, deseori, fara un motiv anume. Incerc sa ma bucur de orice maruntis. Sunt fericita ca eu si oamenii mei dragi s-au trezit azi si sunt sanatosi.”

„Jumatate de drum e trecut cu brio”. Katy Black este intr-o continua schimbare. Vezi cum arata bloggerita - FOTO/VIDEO

Diana VOEVUTKI, DESIGNER: „Ma face fericita faptul ca gasesc putere cand nu mai vreau sa merg inainte, si dorinta cand nu-mi mai doresc nimic. Ma face fericita pacea in care pot sa-mi cresc copiii.”

Tatiana MAXIAN, BLOGGERITA, FEMEIE DE AFACERI: „Cat de banal nu ar suna asta, dar ma face fericita orice lucru care ma inconjoara. Ma simt mandra ca am reusit in timp sa-mi creez un mediu psihologic favorabil si echilibrat in familie si la job. Desigur, cind stiu ca toti ai casei sunt bine, sanatosi si indestulati e o fericire aparte. Sotului meu ii reuseste sa ma surprinda si sa ma faca si mai fericita cand vine acasa cu surprize spontane, de genul: bilete la avion. Eu ador calatoriile. Deci, sunt fericita pentru viata pe care mi-a dat-o Dumnezeu si o traiesc din plin.”

„Am cazut iar”! Olga Verbitchi - tot mai sincera cu urmaritorii sai. Ce mesaj a postat interpreta in mediul online - VIDEO

Diana STOICA, INTERPRETA: „Pe mine ma face fericita cand toti cei dragi mie sunt bine.”

Dar pe tine ce te face cu adevarat fericit?

Articole din aceeasi categorie