20.03.2023
Omul Anului 2022! Personalitati notorii din tara noastra, premiate la un eveniment grandios, organizat de VIP Magazin: „Facem asta de 19 ani. E ca si cum m-as marita in fiecare an” - VIDEO

Cel mai important proiect al revistei Vip Magazin, Omul Anului a avut loc in acest weekend. Cu aceasta ocazie a fost organizat un eveniment grandios la care s-au adunat personalitati notorii din mai multe domenii din tara noastra. In tinute black tie, invitatii au savurat pentru cateva ore o seara extraordinara, un show spectaculos oferit de Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu, iar Natalia Gordienko a fost admirata de public in calitate de prezentatoare a evenimentului. Cine s-a ales cu distinctiile Omul Anului, dar si Omul Secolului, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

 

Omul Anului a devenit deja o traditie si a ajuns la cea de a 19-a editie. Cele mai notorii personalitati din lumea afacerilor, showbiz, medicina, dar si media, arta si justitie au fost apreciati cu trofeul Omul Anului.

„Facem asta de 19 ani. E ca si cum m-as marita in fiecare an. Este foarte frumos, e ca un omagiu pentru cei care muncesc. Incercam sa remarcam excelenta in toate domeniile.”, a spus Rodica Cioranica, fondatoarea Vip Magazin.

In dress code black tie invitatii au savurat o seara minunata cu muzica buna, decor rafinat, bauturi si gustari alese. 
Cu emotii, Natalia Gordienko a urcat pe scena de aceasta data in calitate de prezentatoare a evenimentului:  „Am emotii, deoarece, sunt mai des pe scena ca interpreta. Avem categorii foarte frumoase si premii foarte deosebite.”, a mentonat aceasta.

Evenimentul a inceput cu un show grandios oferit de Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu. Mai mult, la categoria showbiz, trofeul Omul Anului a ajuns la fel catre lupi si Surorile Osoianu.

Ce le face fericite? Vezi ce au raspuns vedetele de la noi: „Sotului meu ii reuseste sa ma surprinda si sa ma faca si mai fericita cand vine acasa cu surprize spontane, de genul: bilete la avion...” - FOTO

„Este cea mai importanta sarbatoare din anul acesta. Ne bucuram mult sa fim parte a acestui eveniment. ”, a spus Ileana Osoianu, interpreta.

„Anul 2023 sper sa ne aduca cat mai multe piese noi, cantece frumoase.”, a relatat Maria Osoianu.

Cea mai importanta nominalizare, Omul Secolului a mers in acest an catre Constantin Rusnac si maestrul Nicolae Botgros.

Vanessa Williams, la 60 de ani. Povestea primei femei afro-americane care a devenit Miss America. De ce a pierdut apoi titlul - FOTO

„Ceea ce face Rodica in fiecare an, este o speranta de a mai trai un an, de a mai face ceva frumos, fiindca, obligatia pe care astazi o primesc este foarte mare pentru toata societatea noastra.”, a spus Nicolae Botgros.

Un alt trofeu la categoria showbiz a plecat catre Gabriel Nebunu: „Pentru mine este un premiu foarte important. Rodul muncii mele, noptilor nedormite, grijilor pe care mi le fac de fiecare data inainte ca sa ies pe scena in fata publicului. Le  multumesc celor care m-au votat, care imi urmaresc activitatea si celor care imi asculta cantecele.”, a mentionat acesta.

Tania Cerga, clip emotionant pe Instagram: „Societatea si ritmul ei ne grabesc atat de mult, incat viata ne trece prin fata ochilor ca o cometa...” - VIDEO

Pentru a doua oara trofeul Omul Anului la categoria sport a fost castigat catre luptatoarea Anastasia Nichita: „Ma bucur foarte mult ca am reusit pentru a doua oara sa iau acest trofeu. Ma bucur ca sportul este apreciat in Republica Moldova si ca se organizeaza astfel de evenimente frumoase, unde avem ocazia sa fim si noi.”, a relatat luptatoarea.

Munca si muzica lui Kapushon au fost apreciate de public in acest an, iar dovada este trofeul castigat de artist: „E un bonus placut. Eu sunt sigur ca sunt multi artisti care au avut activitati, au lucrat si au fost activi in anul 2022.”

Cei mai tineri castigatori ai trofeului Omul Anului la categoria Vip Juniori au fost fratii Lucian si Daniel Advahov.

La sectiunea cultura, unul dintre castigatorii trofeului a fost regizorul Dumitru Acris: „Cred ca e o recunostinta in primul rand, pentru fiecare actor cu care am lucrat la Chisinau. Le multumesc din tot sufletul.”

Articole din aceeasi categorie