14.09.2022
Lucruri pe care nu le-ai stiut despre Anisoara Puica! Afla ce nu ar imbraca niciodata interpreta si care sunt visurile sale neimplinite: „Nu am limite...” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta din Republica Moldova, Anisoara Puica. In cadrul interviului, cantareata interpretat o melodie cu un mesaj foarte realist. De asemenea, artista a vorbit despre cum si-a petrecut vara anului 2022 si cu cine, dar si a raspuns la cateva intrebari speciale, pe care i le-a pregatit Anisoara Loghin. 

Anisoara Puica a interpreta o melodie cu un sens realist, ceea ce nu este ceva obisnuit pentru alti interpreti. Dupa spusele sale, in viata ea a avut parte de multe „furtuni”. „Din ceea ce e legat de profesia noastra, desigur ca au fost multe. Pur si simplu eu nu le povestesc. Uneori vin acasa si plang si povestesc celor apropiati ce s-a intamplat. In viata fiecarui artist se intampla cate ceva”.

Cu toate acestea, interpreta a recunoscut ca prefera sa vada doar partea buna. „Vad numai partea buna si vreau si in continuare sa fie asa, pentru ca asa eu ma simt bine. Nu vreau sa-mi incarc mintea si inima cu lucruri rele”. 

Cum sa reaprinzi flacara iubirii in relatia voastra? Marina Carnat iti vine in ajutor cu cateva sfaturi si idei: „Inlocuieste monotonia cu ceva impulsiv” - FOTO

In aceasta vara, artista a mers in vacanta in Romania. „Am fost la mare. Am fost la doua, trei restaurante unde stiam ca se consuma bine fructe de mare, peste. Am ales Romania, pentru ca a fost mai usor pentru noi. Noi duminica ne urcam in masina si luni deja eram la mare. In general am avut o vara frumoasa”. 

Anisoara Puica este o bunica foarte grijulie si iubitoare. „Cand am venit cu fratele de la mare si am mers prin Bucuresti, Paula a zis ca vrea sa mearga cu mine. Am zis ca o sa o iau macar pe cateva zile in Chisinau. In aceste zile am ales sa mancam in oras, ca sa am mai mult timp sa merg cu ea peste tot. Am mers si la Festival, la biblioteci, la locuri de joaca si unde ea nu a mai fost. Poate e din cauza ca nu am avut fete”. 

Artista este deja la o varsta la care, recunoaste ea ca nu mai poate evolua atat de des, precum inainte. „Nu mai iau multe evenimente. Eu cand deja doar pana la masa calda. Dupa orele 12 eu nu ma duc. Sunt artisti tineri, care vor si ei sa cante, sa castige un ban. Eu mereu mi-am facut lucrul meu din placere si niciodata nu m-am gandit la onorariu. Mereu imi place sa vad ce public ma asteapta, ca sa ii pot ghici, sa le cant de toate”. 

O familie fericita! Natalia Barbu - imagini rare alaturi de sotul sau, milionarul Nicolae Sota si fiul, Victor: „Barbatii mei” - FOTO/VIDEO

In continuare, Anisoara Loghin, care a facut un mic sondaj si a intrebat mai multi oameni ce i-ar interesa sa alfe despre Anisoara Puica, i-a adresat interpretei o serie de intrebari:

Ce nu ati imbraca niciodata? „De obicei pe strada oamenii ma vad imbracata in blugi. Cand eram mai tinerica imbracam si rochii si fuste scurte. Eu tot am imbracat. Costumele si rochiile de seara ma reprezinta pe mine la nebunie. Nu am limite. Important sa se potriveasca si evenimentului si varstei”. 

Va aranjati mereu singura? „Nu. Merg la salon si de fiecare data ma aranjeaza aceeasi persoana. Merg la acelasi salon deja de ani de zile. Fata imi cunoaste culorile. De fiecare data cand stiu ca ma grabesc, eu deja stiu ce culori imi merg mie. Eu ma simt mai increzuta cand merg la un specialist”.

Sunteti o persoana superstitioasa?„Nu am superstitii. Daca inainte ma intorceam inapoi, sau imi trecea drumul o pisica, ma mai gandeam la faptul ca poate fi ceva. Dar acum nu mai am asa ganduri”. 

Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Sotul interpretei, Eugen Rabei isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi ce mesaj i-a transmis aceasta pe Instagram - FOTO

Aveti un vis neimplinit? „Cred ca toate visele mele au devenit realitate. Aveam inainte multe, multe vise. Insa cu multa munca, visele mele au devenit realitate. Eu sunt o persoana care imi ating scopurile”. 

Articole din aceeasi categorie