13.09.2022
Cum sa reaprinzi flacara iubirii in relatia voastra? Marina Carnat iti vine in ajutor cu cateva sfaturi si idei: „Inlocuieste monotonia cu ceva impulsiv” - FOTO

Marina Carnat, cunoscuta ca fiind mama a opt copii si dedicata in totalitate cresterii micutilor sai este una dintre cele mai urmarite si influente persoane de pe Instagram-ul moldovenesc. Recent, aceasta a publicat o serie de imagini cu sotul sau, iar in descriere a venit cu un mesaj important.

In publicatia sa, Marina a abordat tema dragostei si a relatiilor sanatoase. De asemenea, femeia a raspuns la intrebarea pe care, probabil, multe domnisoare si femei si-o pun: „Ce sa fac daca nu mai exista iubire?”. 

Potrivit Marinei, dragostea nu are are termen de valabilitate. „Aceasta e nemuritoare, e neconditionata, e vesnica!”. 

Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Sotul interpretei, Eugen Rabei isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi ce mesaj i-a transmis aceasta pe Instagram - FOTO

Bloggerita a accentuat ca este foarte important sa intelegi ce inseamna pentru tine, de fapt - a iubi. „Personal, atunci cand iubesc, o fac neconditionat, chiar daca persoana greseste, dragostea mea este acolo si eu o demonstrez prin actiunile mele”, a scris Marina Carnat si a adaugat ca ea isi demonstreaza dragostea daruind tot ce are mai de pret pentru persoana pe care o iubeste. Si aici nu este vorba doar despre sotul sau, ci si despre parinti, copii, etc..

„Dragostea nu poate exista fara respect. Cand iubesti, automat iti onorezi sotul. Lipsa de respect este impotriva dragostei! Sunt convinsa, cu cat mai mult respect arat sotului, cu atat se aprinde mai mult flacara iubirii. Asadar, cu timpul dragostea nu dispare sau nu se schimba in alt sentiment, ci datorita actiunilor mele specifice, aceasta este mereu incalzita si devine tot mai mare!”, a afirmat femeia. 

Kapushon a implinit 41 de ani! Vezi cum a fost felicitat rapperul de catre prietenii sai, chiar daca acestia nu au fost alaturi de el - VIDEO

Iar, in continuare, Marina Carnat le-a dat urmaritorilor sai cateva idei care ii va ajuta sa inteleaga cum isi pot reaprinde flacara iubirii: 

Multumeste-ti sotul nu doar pentru rezultatul final, ci pentru toate eforturile sale!

Admira-l, nu tacea, ci complimenteaza-l si observa doar ce e mai bun in el! Apreciaza-l…Fa partea ta cea dreapta si buna!

Povestiti-va unul altuia despre dorintele voastre cele mai profunde si cele mai ciudate vise!

Pentru ca relatia voastra intima sa nu se plictiseasca, adauga putina romantica si spontaneitate!

Aveti un restaurant preferat, unde v-ati cunoscut sau unde aveti amintiri placute? Nu cautati date speciale, mergeti acolo acum.

Incepe sa te uiti la virtutile sotului tau si nu atrage atentia la defectele lui!

Sunati-va unul pe celalalt pentru a afla cum decurge ziua si scrieti mesaje palpitante!

Inlocuieste monotonia cu ceva impulsiv: micul dejun intr-o cafenea, weekend-uri in afara orasului impreuna, copiii la bunici etc.

Ce faci azi pentru a trezi dragostea in casnicia ta? Ieri a fost frumos, dar astazi este o noua zi!

Intreaba-ti sotul tau cum intelege el ca il respecti si il iubesti?

A pornit de la 0 si a ajuns prim-violonist al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ionel Manciu a dezvaluit cum a fost pentru el acest drum lung spre succes si ce trairi a experimentat in tot acest timp: „Nu prea imi vine a crede de unde am venit si ce am ajuns” - VIDEO

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 207 mii de urmaritori. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie