13.09.2022
Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Sotul interpretei, Eugen Rabei isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi ce mesaj i-a transmis aceasta pe Instagram - FOTO

Dis-de-dimineata, una dintre cele mai indragite interprete din Modova, Tatiana Heghea l-a felicitat pe sotul sau cu ocazia zilei sale de nastere.

Interpreta a publicat in mediul online un mesaj scurt, dar emotionant in care a enumerat calitatile pe care le poseda alesul inimii sale. 

„Happy Birthday, my Man. Noi, toti 4 membri ai familiei tale frumoase te iubim mult! Mai da Doamne oameni ca tine pe pamant, generos, sincer, transparent si bun cu oameniii. La multi ani, Eugen Rabei.”, a scris artista.

De asemenea, Tatiana a publicat si cateva fotografii in care apare alaturi de Eugen.

„La multi ani prosperi si fericiti!”, „La multi ani cu multe realizari frumoase alaturi de cei dragi”, „La multi ani fericiti, sanatosi si de succes, Eugen, mereu alaturi de familia ta minunata!”, „La multi ani sanatosi si frumosi.”, „La multi Ani fericiti! Multa sanatate, spor in toate,bucurii,succes, Inger Pazitor!”, au fost cateva din mesajele primite de catre internauti.

Kapushon a implinit 41 de ani! Vezi cum a fost felicitat rapperul de catre prietenii sai, chiar daca acestia nu au fost alaturi de el - VIDEO

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au 3 copii.

Moment tensionat intre Meghan Markle si asistentii regali la Castelul Windsor. Cum a fost surprinsa sotia Printului Harry

Articole din aceeasi categorie