26.07.2022
Regii street style-ului s-au intors! Vezi prima iesire comuna a Rihannei si A$AP Rocky de la nasterea fiului lor - FOTO

Deja ne era foarte dor de aparitiile comune ale Rihannei si A$AP Rocky. Dupa nasterea fiului lor, au aparut mai rar in public, iar paparazzi asa si nu au reusit sa-i surprinda impreuna. Insa, recent, cuplul a decis sa mearga la o cina romantica impreuna. Iar tinutele lor au fost indata observate de catre public. Mai mult ca atat, aceasta aparitie poate fi numita oficial prima aparitie comuna de la nasterea fiului lor. 

Rihanna a lasat la o parte imbracamintea oversize si a ales pentru intalnirea romantica cu iubitul sau, o tinuta destul de senzuala si atragatoare. Interpreta a imbracat un corset cu accentul pe bustiera in forma de conuri de la Jean Paul Gaultier. Acest corset, vedeta l-a asortat cu o pereche de leggins si un trench de piele, iar ca accesoriu, Rihanna a optat pentru o geanta de la Dior . 

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, a fost diagnosticat cu cancer tiroidian, in timpul mandatului de la Casa Alba

Iubitul sau, rapperul A$AP Rocky a sustinut tinuta iubitei sale cu un costum laconic.

Britney Spears se intoarce la muzica? Elton John a dat-o de gol!

In luna mai, Rihanna a devenit pentru prima data mama. Ea si rapperul A$AP Rocky au un fiu. Pana cand, cuplul pastreaza pe cat e de posibil confidentialiatea nou-nascutului lor fiu si incearca sa-i dedice lui tot timpul liber. 

Articole din aceeasi categorie