03.07.2024
Luciana Spînu, o mămică împlinită! Interpreta savurează fiecare moment petrecut alături de fii săi: „E frumos să-i văd cum...” - VIDEO

Luciana Spînu este mama a doi băieți, Stelian și Marius. Află dintr-un interviu marca O Seară Perfectă care este relația dintre cei doi copii, dar și cum gestionează interpreta energia fiilor. 

Fiul cel mai mare al interpretei se pregătește de o nouă etapă, în toamnă, Stelian va merge la școală.  „E o nouă etapă, iarăși stresantă pentru noi. Am băiat mare, nu știu când au zburat anii, mă tot întreb cum o să suporte acea profesoară temperamentul și energia a celor 40 de copii”, a spus interpreta Luciana Spînu.

„Eu îi spun acum lui Stelian, la mine bunelul se uita o dată așa urât și eu înțelegeam că trebuie să fiu cuminte, acum el se pune cu mine la ceartă, ne contrazicem. Trebuie să facem față pentru că e o generație care e extraordinar de energică, cred că acesta este cuvântul magic pentru ei”, a adăugat invitata. 

Evenimentele astrologice din această lună! Lucia Palii explică ce ne rezervă astrele: „Începe o perioadă norocoasă în dragoste pentru Lei, Berbeci și mai puțin pentru...” - FOTO

„Stelian merge la sport, își consumă acolo bateriile, dar oricum mai are și când ajunge acasă”, a mai menționat Luciana.

Interpreta mai are un fiu, Marius, în vârstă de un an. „Cel mic calcă pe urmele lui Stelian, este plin de energie. La noi este de dimineață până seara o mare veselie în casă. Se fugăresc, ăsta mic abia a început să-și țină echilibrul, dar vrea să țină pasul cu Stelian, se împiedică, se lovește”, a povestit interpreta.

„Poate relația noastră nu a fost perfectă, dar eu îl iubeam”! Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa - dezvăluiri despre divorțul de fostul ei soț - VIDEO

Totuși, femeia recunoaște că nu e nimic mai frumos decât relația dintre cei doi frați. „E frumos să-i văd cum se joacă, au grijă unul de celălalt. Acum cât Stelian a fost o săptămână la bunici, cel mic i-a simțit lipsa, iar atunci când a intrat Stelian pe ușă parcă i s-au luminat și ochișorii”.

Luciana Spînu este o interpretă din Republica Moldova. Aceasta a născut acum un an cel de-al doilea copil după aproape 2 ani de când s-a stins din viață soțul ei, compozitorul Dorin Ieșeanu, pe 24 martie 2021.

Articole din aceeasi categorie