03.07.2024
„Poate relația noastră nu a fost perfectă, dar eu îl iubeam”! Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa - dezvăluiri despre divorțul de fostul ei soț - VIDEO

Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa a fost sinceră și a dezvăluit în cadrul podcastului „Bandstage”, detalii neștiute despre divorțul de fostul ei soț, originar din Republica Moldova. De ce au pus punct relației, dar și cum s-a terminat totul, află din articolul de mai jos.

Acum 4 ani, Cynthia a venit în Republica Moldova pentru că s-a căsătorit cu un moldovean. Despre începutul relației și toate părțile bune, aceasta a povestit în mediul online, dar despre divorț a evitat.

Pantofii din plasă, cea mai practică tendință a acestei veri - GALERIE FOTO

Fiind întrebată în cadrul podcastului de ce nu a mers relația ei, Cynthia a menționat: „Acum suntem în iunie, dar eu m-am despărțit în august, înainte de popularitate, eu abia filmasem pentru Vocea României. Nu știu ce s-a întâmplat, poate noi nu eram făcuți pentru a fi împreună. Noi am fost doi în relația asta și eu am evitat să vorbesc, să nu-l implic și pe el, pentru că istoria noastră a fost foarte frumoasă”.

Tânăra povestește că a lăsat totul în Madagascar și a venit în Republica Moldova, de dragul fostului ei partener de viață:  „Eu am lăsat familia, am lăsat totul acolo, aveam un job, eu în cadrul lucrului l-am întâlnit, nu eram o fetiță de pe stradă”.

Cynthia a dezvăluit că nu ea a fost cea care a pus punct acestei realații.

Încă o colaborare de succes! Irina Rimes și Surorile Osoianu, duet de excepție: „Piesa e perfectă pentru o horă cu foc și pară” - VIDEO

„Eu îl iubeam, dar poate am închis mult ochii la unele situații, iar când am ajuns într-un moment, pentru mine nu a mai mers. Eu am fost foarte atentă în descrierea acestei relații, deoarece toate cuvintele spuse se pot întoarce împotriva ta. Eu niciodată nu am vrut să mă căsătoresc, eu eram cu gândul că vreau să fiu independentă, eu am vrut să călătoresc, să trăiesc viața de serviciu, să-i ajut pe alți oameni, iar căsătoria și copii nu erau despre mine. Mereu am fost eu însumi, nu m-am schimbat pentru nimeni și poate că e bine că noi ne-am despărțit înainte de toată popularitatea mea ca să nu dau impresia că eu l-am dat afară, el m-a dat afară pe mine, eu nu m-am despărțit, eu nu am vrut să divorțez, eu îl iubeam. Poate relația noastră nu a fost perfectă, dar eu îl iubeam, poate eu nu am fost gospodina pe care și-o dorea el, dar eu sunt artist”, a concluzionat tânăra.

Cynthia Elisoa s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”. 

De ce a ales Pamela Anderson să renunțe la machiaj. Vedeta din „Baywatch” a dezvăluit motivul emoționant din spatele 

SURSĂ FOTO: FACEBOOK.

Articole din aceeasi categorie