03.07.2024
Evenimentele astrologice din această lună! Lucia Palii explică ce ne rezervă astrele: „Începe o perioadă norocoasă în dragoste pentru Lei, Berbeci și mai puțin pentru...” - FOTO

Luna iulie 2024 este plină de evenimente astrologice care influențează energia noastră zilnică și ne oferă ocazii de dezvoltare personală. În acest articol, Lucia Palii te ajută să explorezi toate tranzitele și aspectele planetare semnificative din această lună. 

Luna iulie este una plină de evenimente astrale. Astrologul Lucia Palii a menționat că începutul lunii este benefic pentru fiecare zodie: „Energiile solare în mijlocul verii sunt foarte intense, avem planete în aproape toate elementele de bază, deci este o perioadă norocoasă pentru toată lumea: și în dragoste, si în afaceri, și pentru idei noi. Norocoșii perioadei în toate sunt Racii, Peștii, Taurii, dar și celelalte zodii de apă și pământ”.

Astrologie august 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii - Stirile  Kanal D

Lotul național de box s-a întors acasă cu trei medalii! Chiril Slepoi, Vasili Buzaiji și Ilie Horneț au participat la Campionatul European, rezervat juniorilor - FOTO

Mijlocul lunii, în schimb, vine cu certuri, dar după luna plină, urmează o perioadă norocoasă în dragoste pentru unii nativi: „Mijlocul lui iulie este plin de patimi și certuri, dar după luna plină, începe o perioadă norocoasă în dragoste pentru Lei, Berbeci și mai puțin pentru Săgetători”.

„Zodiile de aer au noroc în autoritate, promovarea de sine, și în comunicarea cu oameni noi, importanți”, a mai adăugat astrologul.

Saturn și Neptun trec în mișcare retrograd, iar acest lucru este benefic pentru procesele sociale. „Trec în mișcare retrograd la începutul lui iulie pentru toată vara Saturnul și Neptunul. Este retrograd din iunie și Pluto. Deci, procesele sociale importante se realizează în secret, prin ședințe închise”,a spus Lucia.

„Poate relația noastră nu a fost perfectă, dar eu îl iubeam”! Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa - dezvăluiri despre divorțul de fostul ei soț - VIDEO

Luna iulie este una benefică din multe puncte de vedere, dar sunt posibile și unele probleme. 

Sfatul Luciei ar fi să evităm călătoriile în zilele „negative”: „Uranus alipit vizual cu Marte în mijlocul lunii iulie ne dă curaj în exces pentru toți oamenii activi, sportivi, curajoși și sunt posibile probleme cu tehnica, transportul de tot felul, și rutier, și avia, și maritim. Călătoriți mai mult în zilele pozitive”.

„Șefia îți crește numărul de oameni pe care poți să îi superi”. Află cu ce vine la pachet popularitatea lui Satoshi - VIDEO

Astrologul a dezvăluit totodată care zile din luna iulie sunt: pozitive, negative, dar și neutre.

Lucia Palii este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din Republica Moldova. Aceasta are și un cont personal de Facebook unde publică informații interesante despre domeniul atrologiei.

SURSĂ FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie