01.05.2023
Luciana Spinu - despre criticile asupra sa dupa ce s-a recasatorit si a devenit mama pentru a doua oara: „Fac asta oamenii care...” - VIDEO

Recent, interpreta Luciana Spinu a fost invitata in cadrul podcastului de pe Youtube, „Bandstage”.

In timpul interviului Spinu a povestit despre noua casatorie, nasterea lui Marius, barfe, dar si relatia lui Stelian cu sotul ei.

Intreabata daca fiul sau, Stelian, ii spune tata noul ei partener de viata, Luciana a raspuns: „Ii spune. A fost la dorinta lui si la momentul in care a simtit.”

De asemenea, Spinu a oferit si detalii despre ziua in care fiul sau mai mare a luat decizia sa-i spuna tata actualului ei sot. „A fost foarte neasteptat. Eu eram la munca, iar Stelian l-a intrebat daca poate sa-i spuna tata. El simtea nevoia sa spuna cuvantul asta si a venit momentul cand a simtit sa faca asta. Nu i s-a spus si nu i s-a impus. Pana atunci ii spunea in toate modurile posibile numai nu tata si de la o vreme ii spune tata. Pentru sotul meu a fost o emotie extraordinara. Momentul acesta a fost unical in viata lui. I-au si dat lacrimile.”, a mentionat artista.

Totodata, aceasta a vorbit despre valul de critica pe care l-a primit in momentul in care a anuntat ca s-a recasatorit si este insarcinata. „Fac asta oamenii care nu iubesc, care nu sunt iubiti, care sunt nefericiti. Cel mai uimitor pentru mine a fost atunci cand vedeam acele comentarii a mamicilor cu copii in brate, a bunicilor, a femeilor care au familie si sincer, mi se facea pur si simplu mila de acele persoane. Acea persoana care are in sufletul sau lumina, caldura, pace, dragoste, niciodata nu-si va face timp sa intre si sa arunce niste rautati.”

Prietenele i-au organizat o petrecere-surpriza! Anastasia Fotachi s-a bucurat de Baby Shower - VIDEO

„Pentru mine nu a fost niciun deranj major ca lumea a continuat sa arunce zoi acolo. Eu mai mult ma ingrijoram pentru familia mea care vedea toata asta. Am prins asa o imunitate la vorba lumii...”, a adaugat interpreta.

Vezi mai jos podcastul integral:

Luciana Spinu este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta a nascut recent cel de-al doilea copil dupa aproape 2 ani de cand s-a stins din viata sotul ei, compozitorul Dorin Ieseanu, pe 24 martie 2021.

Sarbatoare mare in familia Karizmei! Fiica interpretei a implinit 8 ani! Vezi cu ce mesaj a venit artista pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie