01.12.2022
Lorena Bogza si Vasile Advahov - protagonistii primului reportaj din cadrul emisiunii O Seara Perfecta! Vezi ce isi amintesc despre pescuitul la care au fost impreuna acum 10 ani - VIDEO

Invitati in cadrul editiei speciale a emisiunii O Seara Perfecta au fost invitati Lorena Bogza si Vasile Advahov care si-au adus aminte despre momentele traite in impreuna cu echipa serilor perfecte.

In cadrul primei editii a emisiunii O Seara Perfecta telespectatorilor i-a fost prezentat un reportaj in care Vasile si Lorena au mers la pescuit.

Intrebati daca isi mai aduc aminte de aceasta experienta, Lorena a raspuns: „Da, sigur, a fost cel mai tare pescuit din viata mea si singurul.”

„Nu stiu cum am trait fara tine timp de 29 de ani, a fost o alta viata de-a mea pe care vag mi-o amintesc”. Fiica Tatianei Nastas a implinit 3 anisori. Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat prezentatoarea PRO TV - FOTO

De asemenea, Lorena a adaugat: „Nu conteaza cine si ce a prins, dar a fost importanta experienta.”

„Imi amintesc ca cel mai mare peste l-am prins atunci si nu mint. Sunt si cameramani care au intrebat: „Cand mai mergem o data la pescuit.””, a spus Vasile Advahov.

Care este cea mai frumoasa amintire din cadrul emisiunii O Seara Perfecta pentru Pavel Stratan: artistul a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

Pe langa faptul ca sunt prieteni buni, Lorena si Vasile sunt si cumetri. „Lorena a botezat copiii mei si vreau sa-i multumesc. Am doi feciori si Lorena este nana copiilor si este ceva frumos.”, a mentionat instrumentistul.

Articole din aceeasi categorie