02.09.2023
Loredana Groza, imagine inedita de la 16 ani. Artista a imbracat acum aceeasi rochie - FOTO

Loredana Groza a uimit cu o imagine din adolescenta, de cand avea doar 16 ani.

Loredana Groza a reprodus o aparitie memorabila pe care a avut-o la Mamaia in 1986, cand a interpretat piesa „Ma intreb ce sa fac” si a castigat Marele Trofeu, bucurandu-i pe spectatori. Acest moment special a fost impartasit cu publicul prin intermediul unei postari pe contul sau de Instagram.

Loredana, imagine de colectie de la 16 ani

Pe Instagram, artista a postat mai multe fotografii care ilustreaza aparitia sa din 1986 si cea din acest an, la Festivalul National de Muzica Usoara de la Mamaia. Cantareata a creat un colaj cu momentul memorabil cu care se mandreste. Postarea, care a starnit numeroase reactii, a fost insotita de o descriere extrem de emotionanta.

„1986 vs 2023: Quantum leap. Dupa 37 de ani, am imbracat din nou aceeasi tinuta cu care am castigat la 16 ani Trofeul Mamaia ‘86… si fara sa umblu la pense. Cine si-ar fi imaginat ca dupa atatia ani, voi ajunge pe aceeasi scena de la Mamaia si voi avea la bratul meu propriul copil, pe Elena! Multumesc Universului si va multumesc voua, fanilor mei, care m-ati purtat in inimile voastre si mi-ati facut drumul meu prin muzica neintrerupt, atat de frumos, palpitant si plin de performante si dragoste!!”

Elon Musk, atac dur la adresa fiicei sale transgender: „A trecut de la...”

Imaginile cu Loredana Groza de la 16 ani si din prezent au starnit foarte multe reactii in mediul online, iar fanii au fost foarte incantati fie sa o revada pe artista in ipostaza de adolescenta, fie sa o descopere intr-o ipostaza surprinzatoare.

„Vai ce frumoasa sunteti! Cand eram mica abia asteptam sa interpretati ceva cantec la festivalurile de vara. Eram fascinata de vocea dumneavoastra.”, „Loredana Groza e Loredana Groza! Si atat.”, „Esti unica! A ta voce, al tau stil, nu s-au schimbat. Din contra, esti cu adevarat Regina muzicii de la noi!”, sunt cateva dintre comentariile primite de Loredana pe Instagram.

Recunosti fetita din imagine? Acum este una dintre cele mai cunoscute interprete de la noi - FOTO

Cum se mentine artista in forma

Loredana Groza, in varsta de 53 de ani, se afla intr-o forma excelenta, iar acest lucru se datoreaza unei decizii radicale pe care artista a luat-o in urma cu ceva timp. Vedeta a renuntat la un anumit aliment si practica exercitii fizice de mai multe ori pe saptamana.

„Nu ma ating de paine si de tot ceea ce tine de faina, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred ca trebuie sa isi cunosti corpul. Ajungem la un anumit moment in care trebuie sa stim foarte bine cum sa ne intretinem si cum sa ne hranim si ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile in care am facut tot felul de excese si iti dai seama ca tot noi suntem cei care platim creditul. Atunci cand esti tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie sa ai un regim extrem de disciplinat de viata. Altfel nu ai avea energia sa canti doua ore, sa iti faci incalzirea, si fizica, dar si vocala. Trebuie sa isi dramuiesti foarte bine timpul, somnul, bineinteles ca mancatul este esential, pentru ca el iti da energia pe care trebuie sa o consumi, si in acelasi timp sa nu te incarci prea tare. Mancam mai putin si avem mai multa energie.”, a declarat Loredana Groza, potrivit unica.ro.

Articole din aceeasi categorie