02.09.2023
Recunosti fetita din imagine? Acum este una dintre cele mai cunoscute interprete de la noi - FOTO

Priveste cu atentie fotografia de mai sus, poti ghici cine este fetita cu ochi patrunzatori si zambet larg? Astazi, e una dintre cele mai populare artiste din Republica Moldova.

Parul saten, ochii patrunzatori si trasaturi care au ramas aproape neschimbate pana in prezent. Anii au trecut, iar copila a devenit o femei de succes.

Pagina ei de Instagram are peste 280 de mii de urmaritori, internautii bucurandu-se de fiecare postare a ei ce surprinde momente inedit din viata de zi cu zi.

Daca nu ti-ai dat seama pana acum cine este fetita, iti spunem noi. Este vorba despre nimeni alta decat Natalia Gordienko.

Si pentru ca de curand a fost 1 septembrie, Natalia si-a reamintit de ziua in care a pasit pentru prima data pragul scolii. Ea a publicat o fotografie, dar si un text cu aceasta ocazie. „1 septembrie 1994. Natalia Gordienko, eleva de clasa intai. Clasa „1 G”. Scoala Nr. 72, Chisinau, Moldova. In aceasta zi, am invatat ca, cunoasterea este Putere! Sarbatori fericite tuturor”, a mentionat artista.

Cum arata Kate Moss fara pic de machiaj, la 49 de ani, dupa ce acum doua decenii o tinea numai in petreceri imbibate in alcool

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala.

Amintiri din copilarie! Cum aratau vedetele de la noi in prima zi de scoala - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie