20.04.2022
Lizzo a confirmat ca este intr-o relatie. Vedeta nu a dorit totusi sa dezvaluie identitatea „barbatului mascat”

Lizzo a confirmat ca este intr-o relatie. Cu toate acestea, vedeta nu a dorit sa dezvaluie identitatea „barbatului mascat” din viata sa. Cantareata in varsta de 33 de ani le-a povestit admiratorilor sai cum decurge relatia pe care o are si ce proiecte are pentru viitor.

Lizzo a confirmat zvonurile privind o posibila relatie cu ”barbatul mascat” alaturi de care a fost vazuta de Ziua Indragostitilor anul acesta. Vedeta a luat parte la un interviu sincer cu Andy Cohen la radio. Artista a raspuns tuturor intrebarilor care i s-a adresat. Insa a avut intotdeauna grija sa pastreze o aura de mister in jurul vietii sale personale.

Lizzo a confirmat ca este intr-o relatie

Lizzo a fost intotdeauna transparenta cu fanii sai de pe internet. Aceasta este activa pe retelele sociale si nu se sfieste sa vorbeasca despre lucrurile care o preocupa. Cu toate acesta, atunci cand vine vorba de viata sa amoroasa, Lizzo este mult mai discreta. Aceasta prefera sa pastreze o aura de mister in jurul relatiilor pe care le are. In cadrul interviului de la radio, vedeta a fost pusa in fata unor intrebari pe care cu greu a putut sa le evite.

Lizzo intr-o rochie rosie in timp ce este alaturi de iubitul sau care poarta o masca pe fata

In cadrul interviului de la radio, vedeta a fost pusa in fata unor intrebari pe care cu greu a putut sa le evite / Profimedia Images

„Ai fost fotografiata in Los Angeles, la inceputul lunii februarie, alaturi de un barbat misterios. Mai sunteti impreuna? Pana la urma tu esti un superstar, dar aceasta persoana, oricine ar fi ea, este la fel de celebra ca tine?”

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Cohen a impins si mai mult subiectul, astfel incat Lizzo s-a vazut nevoita sa raspunda. Lizzo a confirmat in cele din urma ca este intr-o relatie, dar a continuat sa ascunda identitatea partenerului sau.

„Daca esti alaturi de persoana potrivita, nimic nu este greu intr-o relatie. Ar trebui sa ne sustinem unul pe celalalt, indiferent cu ce se ocupa fiecare. A fost alaturi de mine la cina pe care am luat-o in februarie si da, s-a aflat si in audienta de la Saturday Night. Daca eu stralucesc, toata lumea din jurul meu straluceste!”

Interviul de la radio a venit la scurt timp dupa ce artista a fost nevoita sa-si apere imaginea din cauza mai multor acuzatii. Vedeta spune ca oamenii o desconsidera din cauza kilogramelor in plus.

Ce spune Lizzo despre imaginea sa

Lizzo nu s-a ferit niciodata sa-si expuna silueta in haine mulate. Vedeta se mandreste cu fizicul sau, in ciuda faptului ca oamenii ii spun deseori ca este plinuta. De-a lungul timpului aceasta s-a aratat o adepta a miscarii body positivity. Cantareata posteaza deseori pe retelele sociale mesaje de incurajare pentru fanii sai. Aceasta incearca sa le sustina pe femei sa se accepte asa cum sunt si sa nu se mai judece atat de aspru.

”Stiu ca sunt grasuta, dar acest lucru nu ma deranjeaza deloc. Imi place sa fiu asa, sunt frumoasa si sanatoasa! Cred ca am un corp senzational. Imi imbratisez imperfectiunile din ce in ce mai mult in fiecare zi. Poate ca nu am corpul ideal pentru ceilalti, dar imi place sa fiu increzatoare in imaginea mea si sa am puterea de a crea propriile standarde de frumusete”.

Cine sunt „superfanii” lui Putin care incearca sa promoveze imaginea liderului rus pe Facebook - FOTO

Vedeta internationala a mai anuntat ca urmeaza sa-si lanseze un nou album. Acesta va include mai multe cantece de dragoste care au la baza relatia sa cu barbatul misterios. In trecut, Lizzo a mai fost surprinsa alaturi de acesta.

Fotografii i-au pozat in luna martie a anului 2021 atunci cand se aflau la un balcon de la un hotel din Malibu. In ciuda faptului ca nu doreste sa confirme identitatea partenerului sau, Lizzo pare mai fericita ca niciodata cu relatia sa.

 

Articole din aceeasi categorie