30.07.2022
Fanii Carei Delevingne sunt ingrijorati de sanatatea ei: „Cu siguranta nu e bine” - VIDEO

Nu cu mult timp in urma, Cara Delevigne a jucat in serialul detectiv „Only Murders in the Building”, in care se povesteste cum cativa locuitori ai unui complex rezidential prestigios investigheaza uciderea misterioasa a unuia dintre vecinii lor. Acum modeul promoveaza activ proiectul, motiv pentru care apare din ce in ce mai des in public. 

Recent, modelul a fost invitata in cadrul TV-showului „Live With Kelly And Ryan”. In cadrul emisiunii, Cara a aparut intr-o rochie alba, un palton scurt si o pereche de sandale in aceeasi nuanta. Adevarat ca, atentia fanilor sai a cazut nu pe tinuta sa minunata. Internautii au observat ca in timpul emisiunii Cara se comporta ciudat. Ea mereu isi misca mainile. 

Interpreta hitului „Milkshake”, Kelis o acuza pe Beyonce de plagiat: „Multi artisti nu au nici suflet, nici sinceritate” - VIDEO

„Imi fac griji pentru ea”, „Cara Delevingne cu siguranta nu e bine. Imi pare foarte rau. Imi place mult de ea”, au scris internautii. Cu toate acestea, unele persoane sustineau ca modelul se comporta astfel pentru ca avea emotii. 

Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Fiica lui Michael Jackson are o multime de tatuaje la 24 de ani - FOTO

Aceasta nu este prima data cand vedeta se comporta straniu. La premiile „Billboard Music Awards” modelul toata seara o urmarea pe rapperita Megan Thee Stallion. Cara a decis atunci sa o ajute pe cantareata si i-a indrepta intr-un mod ciudat trena de la rochia ei, ceea ce a provocat din partea rapperitei nemultumiri. 

Articole din aceeasi categorie