15.08.2022
Lindsay Lohan si Bader Shammas - pregatiti sa devina parinti. Ce declaratii a facut o sursa apropiata a vedetelor

Viata privata a lui Lindsay Lohan este plina de momente frumoase in ultima perioada. In aceasta vara, actrita s-a casatorit cu finantatorul arab Bader Shammas. Nunta indragostitilor a fost una modesta, fara vedete drept invitati, rochii de designer si sedinte foto. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece Lindsay a spus inainte de eveniment ca isi doreste  o „sarbatoare mica si retrasa”.

Actrita si sotul ei deja se gandesc la o familie mare si frumoasa. Potrivit persoanelor apropiate cuplul, ei sunt pregatiti pentru o noua etapa in relatia lor.

„Lindsay a ajuns la momentul in care vrea un copil. Ea si l-a dorit si inainte de a-l intalni pe Bader. Aceasta este deschisa cu privire la adoptarea unui copil”, a spus sursa. 

A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

De asemenea, insiderul a adaugat: „Ea este concentrata si pe cariera ei si se bucura de viata frumoasa pe care o are alaturi de sot.”

Lindsay Lohan este o actrita, cantareata, fotomodel si producatoare americana. Lohan si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si pentru cateva reclame. La varsta de 10 ani, isi incepe cariera de actrita in serialul Another World.

Horoscopul dragostei pentru anul 2023! Afla cine se casatoreste si cine va suporta o lectie karmica dura - FOTO

Articole din aceeasi categorie