15.08.2022
Horoscopul dragostei pentru anul 2023! Afla cine se casatoreste si cine va suporta o lectie karmica dura - FOTO

Vibratiile romantice ale anului 2023 vor fi mult mai puternice decat in mod normal, despre acest lucru avertizeaza si povesteste indetaliat astrologul Sandra Devi, experta in stiinta veche Jyotish. 

Bineinteles, pentru preziceri mai bine definite trebuie ca fiecare persoana in parte sa tina cont de grila personala a hartii natale, dar chiar si asa, poti identifica aspecte generale in baza semnului tau zodiacal. 

Asadar, vezi mai jos prognozele artrologice pentru zodia ta. 

Berbec

Horoscop dragoste 2023

De la inceputul anului, pana in luna noiembrie berbecul va fi axat mai mult pe sfera profesionala, acest lucru pentru va avea loc din cauza dorintei tale arzatoare de a investi in tine, a te dezvolta si a arata lumii abilitatile tale. Prin urmare, la capitolul dragoste lucrurile vor merge ceva mai complicat pentru berbeci. 

Tot aici este important de mentionat ca de la mijlocul lunii februarie, pana la inceputul lunii martie ratiunea te va parasi si vei fi controlata de sentimente, iar lunile iulie si octombrie 2023 vor fi cele care vor favoriza intalnirile romantice si chiar inceperea unui nou roman de dragoste. 

A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

Taur

Este foarte probabil ca in 2023 sa fii atras de tot ce este strain, iar sfera dragostei nu face o exceptie. Sansa de a intalni un partener strain este deosebit de mare din a doua jumatate a lunii februarie pana pe 6 aprilie. Este, de asemenea, un moment minunat pentru calatorii de distante lungi, invatarea limbilor straine si a altor culturi, extinderea sferei cunostintelor. 

Sfarsitul lunii iulie-august, precum si noiembrie, sunt lunile in care nu trebuie sa iei decizii importante in domeniul relatiilor. In ciuda eforturilor tale, este posibil sa existe o oarecare tensiune cu partenerul tau. Fii gata sa primesti o lectie de crestere spirituala: inclusiv experienta renuntarii si a detasarii.

Gemeni

Horoscop dragoste 2023

Gemenii au de aproape un an unda verde sa isi extinda cercul de cunostinte, sa dezvolte noi, mai ales in mediul online. 

Pentru aceasta zodie norocul va rasari in lunile mai si noiembrie, insa va disparea in perioada iulie-august, de aceea fereste-te din a iesi la intalniri romantice in aceste luni. 

Rac

Munca va fi cea care va domina in viata ta in 2023. In acest an, racii isi vor dori o noua locuinta, un nou statut profesional si de ce nu si social. 

In ianuarie, sfera relatiilor va necesita responsabilitate si o abordare atenta. Astrologul sugereaza nativilor cu zodia rac sa se implice in cat mai multe apeluri zoom sau intalniri de afaceri online, pentru ca astfel isi poate gasi fericirea si un potential partener romantic. 

Leu

Horoscop dragoste 2023

Inca de la inceputul anului, sfera dragostei va fi una reusita care favorizeaza intalnirile romantice pentru leu. 

Totusi leului ii este recomandat sa fie atent la iubirea secreta si provocatoare. Ispitele il asteapta la sfarsitul lunii februarie si intreaga luna martie, de aceea e recomandat sa ai grija la acest capitol. Anul acesta ofera nativilor lei o sansa pentru experimente si schimbari in stilul de viata, si chiar daca in august va trebui sa va luati ramas bun de la cineva sau de la ceva - nu va faceti griji, noi oportunitati vor aparea in decembrie si va veti gasi calea.

Diana Brescan a avut parte de un moment de panica in aer! Avionul in care se afla artista a aterizat de urgenta - FOTO/VIDEO

Fecioara

Stim ca nu este usor pentru un nativ fecioara sa isi gaseasca un partener, asta din cauza perfectionismului pe care il cauta intotdeauna. Astrele iti recomanda sa nu asteptati „printul ideal”, si sa devii o persoana interesanta si doritoare de a face transformari spirituale si psihologice. Este timpul sa te confrunti cu limitarile tale, asadar, te poti inscrie in sfarsit la terapie cu un psiholog, poti urma un curs de seminarii de dezvoltare sau, daca doresti cu adevarat, un maraton de relatii. In perioada 16 februarie – 12 martie, exista o mare probabilitate de a intalni barbatul visurilor tale, iar in august, controleaza cu atentie microclimatul in relatii: neintelegerile si tensiunea sunt posibile. 

Balanta

Horoscop dragoste 2023

Te indrepti spre parteneriat in toate directiile: atat in ​​dragoste, cat si in afaceri. Pana in noiembrie, poti intalni partenerul potrivit pentru tine, poti consolida o alianta existenta sau chiar te poti casatori. In activitatile de afaceri si comerciale, exista sanse mari sa inchei noi contracte si sa-ti gasesti „echipa” - pentru ca acum viata te ia de mana si te aduce la oameni care au pareri asemanatoare cu ale tale. 

Scorpion

Astrologii recomanda cu tarie sa arati dragoste, in primul rand, fata de tine. Vei avea parte de o multime de griji, asa ca este important sa urmezi un program confortabil, fiind sigur  ca te odihnesti si incerci sa diminuezi conflictele.

In a doua jumatate a lunii februarie si in aprilie te poti astepta la romantism, intalniri si cadouri. Dar in august este mai bine sa rezolvi problemele serioase in domeniul parteneriatelor, tranzactiilor financiare, instantelor, depunerii documentelor si inceperii formarii.

Sagetator

Un moment minunat pentru romane ametitoare, noi hobby-uri si o sarcina planificata, dar totusi o legatura secreta poate fi dezvaluita in august, cand in general vor fi multe tensiuni si probleme in relatii, precum si in finante. Relaxeaza-te - este temporar. Pana la sfarsitul anului (incepand din decembrie), bonusurile placute, cadourile, ideile noi si cunostintele vor reveni in viata ta. 

Capricorn

Tranzitele ceresti te incurajeaza sa fii atent la treburile casnice si, de asemenea, sa ai grija de lumea ta interioara. Poti incepe reparatiile si schimbarile majore de acasa. La capitolul dragoste e recomandat sa planificati iesiri pentru aprilie - o perioada romantica pentru capricorni. In luna august ar fi frumos sa acordati o atentie deosebita relatiilor cu mama si familia. Daca treci de aceste lectii, poti obtine ravnita cerere in casatorie in decembrie. 

Varsator

Horoscop dragoste 2023

Aproape tot anul esti in rolul unui super-erou, ai o dorinta pasionala de a experimenta si de a actiona rapid si hotarat. Spiritul trezit al aventurismului iti da putere de a merge inainte si de a te dezvolta. Acesta este un moment al descoperirii de noi talente, calatorii scurte si comunicari active. Prinde norocul in dragoste in mai si octombrie, iar in august tempereaza-ti ardoarea si ai grija de propria sanatate.      

„Alec Baldwin nu a impuscat-o accidental pe acea regizoare”: FBI-ul a publicat noi detalii despre tragedia de pe platoul de filmare a filmului „Rust”

Pesti 

 Dorinta de a castiga va fi mult mai puternica decat cea de a avea o relatie. 

Totusi, incearca in cautarea resurselor sa iti distragi atentia cu putin romantism, intrucat de la mijlocul lunii februarie pana la jumatatea lunii martie, vei fi deosebit de atractiv si poti atrage chiar persoana pe care ti-o doresti. 

Un truc de viata pentru tine: in momentele stresante, iesi in natura sau macar plimba-te intr-un parc undeva langa apa.   

Articole din aceeasi categorie