27.04.2023
Lindsay Lohan, primele imagini insarcinata. Cum s-a fotografiat actrita - FOTO

Lindsay Lohan a postat primele imagini in care lasa la vedere burtica de gravida.

Lindsay Lohan, care in prezent este insarcinata si asteapta primul ei copil cu sotul ei, Bader Shammas, a impartasit pe Instagram Story un selfie in oglinda, aratandu-si burtica de gravida in timp ce purta o rochie maxi tricotata.

Lindsay Lohan s-a fotografiat cu burtica la vedere

Rochia cu guler verde si alb s-a asezat perfect pe burtica in crestere in timp ce a pozat pentru fotografie, strangandu-si buzele in timp ce facea poza. Lindsay Lohan a facut poza in timpul sederii sale la The New York EDITION, un hotel de lux pe care ea l-a numit „casa ei departe de casa” intr-o postare pe Instagram luni. La inceputul acestei luni, vedeta din Parent Trap, in varsta de 36 de ani, a fost onorata de cei dragi in timpul unei petreceri pentru bebelus.

Asemanare izbitoare dintre Nicolina Bucataru si Ariana Grande! Vezi cum si-a surprins fanii frumoasa bloggerita - FOTO

„Am ajuns in oras pentru a face o petrecere pentru superba mea prietena insarcinata si viitoare mama”, a scris prietena Juliet Angus alaturi de o fotografie cu ea si Lohan.

Pe Instagram Story, fratele mai mic al lui Lohan, Dakota, a postat o imagine cu el si cu cumnatul Shammas, 36 de ani, scriind: „Fratele meu pe viata.”

Actrita i-a luat pe toti prin surprindere cand si-a anuntat sarcina in luna martie. La acea vreme, vedeta din Freaky Friday a impartasit o fotografie cu un body alb pe care scria „In curand”, iar ca descriere a postat: „Suntem binecuvantati si incantati!”, in timp ce l-a etichetat si pe Shammas.

Vrei sa faci shopping rational? Nathaniel Kowalsky iti spune de ce reguli trebuie sa tii cont: „Intodeauna intocmeste lista cu...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie