19.02.2022
Linda Evangelista, prima aparitie dupa ce a dezvaluit ca si-a distrus chipul iremediabil: „Nu mai pot trai asa” - FOTO

Linda Evagelista spune ca s-a saturat sa se “ascunda” dupa ce o interventie estetica i-a distrus chipul si corpul. Desi ar fi trebuit sa o slabeasca, procedura a dat gres si vedeta s-a umplut de umflaturi pe tot corpul. Acum a povestit despre “cosmarul” pe care l-a trait in revista People, iar la scurt timp paparazzii au surprins-o in public. Ce-i drept, cu fata acoperita de masca. 

In septembrie 2021, Linda Evagelista a marturisit ca a fost nevoita sa se retraga din viata publica din cauza ca a fost “desfigurata brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slabire, numita CoolSculpting. Fostul model a spus ca a facut sapte sesiuni, insa in loc sa slabeasca, si-a inmultit celulele grase. 

Linda a povestit acum, in revista People, ca a refuzat sa mai manance si a crezut ca innebuneste, la propriu, in momentul in care a vazut pe corpul sau o multime de umflaturi, chiar si pe fata sau pe sani.  Vedeta spune ca a ramas permanent deformata, desi de atunci a mai suferit cateva liposuctii, pentru a elimina acele umflaturi. Operatii pe care le-a platit din banii proprii.

O premiera inedita! Eva Timus a lansat prima sa piesa in colaborare cu Global Records, intitulata „Tattoo” - VIDEO

“Adoram sa defilez pe podium. Acum tanjesc dupa o intalnire cu o persoana cunoscuta. Nu mai pot trai asa, ascunzandu-ma si fiindu-mi rusine. Nu mai pot trai cu aceasta durere. Sunt pregatita, in sfarsit, sa vorbesc”, a spus Linda Evangelista in People.

“Am incercat sa ma repar singura, crezand ca fac ceva gresit. Am ajuns sa nu mai mananc deloc. Credeam ca imi pierd mintile”, a mai spus Linda. 

Aproape 200 de mii de lei pentru o tinuta de diva! Vezi look-ul impecabil cu care s-a afisat Natalia Gordienko - FOTO

Fostul model a dat in judecata pentru 50 de milioane de dolari firma care i-a facut procedura, motivand ca de atunci nu a mai avut niciun contract de munca. 

Linda spune ca nu se poate privi in oglinda, “pentru ca nu e ea”. 

“Daca merg fara corset sub o rochie, se freaca pielea pana sangerez. Si nu e ca o frecare normala, cu grasime moale. E grasime tare. Nici nu pot sa imi tin mainile pe langa trup. Nu cred ca designerii vor sa imbrace asa ceva”, a spus Linda.

Articole din aceeasi categorie