03.03.2024
Linda Evangelista, la Saptamana Modei de la Paris, la trei ani de cand dezvaluia ca a fost „desfigurata” de o procedura estetica - FOTO

Linda Evangelista a aratat sic la Saptamana Modei de la Paris. Supermodelul anilor 90 a participat la show-ul gandit de Anthony Vaccarello, designerul casei de moda Yves Saint Laurent, iar aparitia ei vine dupa ce anterior a dezvaluit ca „nu se mai simte vinovata” din cauza procedurii estetice din 2016, despre care a afirmat ca a „desfigurat-o” si i-a afectat grav cariera. 

Linda a imbracat un blazer negru supradimensionat, cu revere dramatice, la care a asortat un top transparent, dres negru si pantofi cu toc delicat. Ca accesorii a folosit un clutch negru, cercei simpli din aur si o pereche de ochelari de soare.

Violeta Botezatu, moldoveanca cu voce de aur care l-a determinat pe Andi Moisescu sa ii ofere Golden Buzz - VIDEO

Designerul casei de moda Saint Laurent, Anthony Vaccarello, a impresionat cu noile sale creatii.

Paris Fashion Week se incheie pe 5 martie, Chanel, Hermes, Balenciaga si Louis Vuitton, numarandu-se printre celelalte branduri celebre care-si vor expune noile tinute gandite pentru urmatorul sezon.

Dramele din viata supermodelului Linda Evangelista. Procedura estetica ce i-a afectat imaginea si cariera, dar si lupta dura pe care a dus-o cu cancerul

Intr-o discutie cu cei de la Times, Linda a povestit despre dramele din viata sa. Ea a remarcat ca obisnuia sa se distreze tot timpul si sa rada mereu, inainte de procedura estetica despre care ea a afirmat ca a „desfigurat-o” si i-a afectat grav cariera.

Potrivit Times, a fost fiul ei, Augie, cel care a determinat-o sa se intoarca la terapie si sa gaseasca solutii pentru a depasi situatia in care se afla.

„Imi placea sa defilez pe podium. Apoi am ajuns sa ma tem sa nu ma intalnesc cu cineva cunoscut. Nu mai puteam trai asa, sa ma ascund si sa ma rusinez. Pur si simplu nu mai puteam trai cu aceasta durere. Asa ca, in sfarsit, am ales sa vorbesc", a marturisit ea.

Prietenii si apropiatii isi vor putea lua ramas bun de la Marseli Mizerniuc! Cand si unde vor avea loc cele doua ceremonii - FOTO

Fostul supermodel a cerut despagubiri in valoare de 50 de milioane de dolari de la compania responsabila de respectivul tratament, intr-o plangere depusa la tribunalul federal din New York.

Linda Evangelista a anuntat in 2021 ca a fost „desfigurata iremediabil” de o interventie estetica ce nu a avut rezultatul scontat, in urma cu cinci ani. Ea a afirmat ca procedura de inlaturare a grasimii, numita CoolSculpting, dezvoltata de compania Zeltiq, a avut efectul opus celui asteptat: in loc de o reducere a masei grase, a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificandu-i astfel infatisarea.

Fostul model canadian a povestit atunci ca a dezvoltat un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliza: „Am dezvoltat hiperplazie adipoasa paradoxala (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunostinta inainte de proceduri. PAH nu doar ca mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat intr-o spirala de depresie indelungata, de tristete profunda si de cele mai profunde sentimente de dispret fata de propria persoana”, a explicat ea.

In urma acestui incident, a ramas „somera si incapabila sa castige venituri ca model”, dupa cum a precizat in documentele de la tribunal. Linda a fost unul dintre cel mai bine platite supermodele ale anilor '90, alaturi de vedete precum Naomi Campbell si Claudia Schiffer.

Ea afirmat in 2021 ca nu a mai avut „niciun venit din meseria de model din 2016”, in afara de plata pentru o campanie anterioara acelei date, si a trebuit sa renunte la angajamentele care ii impuneau sa apara in public.

Nu a fost singura drama prin care Linda a trecut in ultimii ani. Pe langa procedura estetica ce i-a transformat chipul, ea a infruntat si cancerul, suferind o dubla masectomie in 2018, urmata de radioterapie. 

Articole din aceeasi categorie