02.03.2024
Prietenii si apropiatii isi vor putea lua ramas bun de la Marseli Mizerniuc! Cand si unde vor avea loc cele doua ceremonii - FOTO

Tanarul Marseli Mizerniuc care se zbatea intre viata si moarte in urma unui groaznic accident din Bali, a murit la data de 28 februarie 2024 si va fi incinerat in Bali.

In memoria lui Marseli vor fi organizate doua ceremonii de ramas-bun, una in Bali si alta la Chisinau. Despre acest lucru a anuntat Vitalie Didenco, specialist in meditatii.

De asemenea, antreprenorul Constantin Morari a mentionat ca ceremonia de ramas bun care va avea loc la Chisinau este preconizata pentru data de 8 martie.

Moldoveanul care se zbatea intre viata si moarte in urma unui grav accident din Bali, a murit la data de 28 februarie. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de cofondatoarea caritate.md, Svetlana Sainsus. Totodata, Sainsus a mentionat ca banii care au fost adunati pentru Marseli, vor fi directionati la alte cazuri de caritate.

Pe 27 februarie s-a produs o mobilizare record. In doar 12 ore, moldovenii au reusit sa colecteze o suma record de peste 200 de mii de euro pentru a-l salva pe Marseli Mazerniuc, un tanar care a suferit un grav accident, pe insula Bali. Baiatul a ajuns in stare extrem de grava, suferind mai multe fracturi si avea nevoie de o interventie la inima.

Articole din aceeasi categorie