02.03.2024
Violeta Botezatu, moldoveanca cu voce de aur care l-a determinat pe Andi Moisescu sa ii ofere Golden Buzz - VIDEO

Violeta Botezatu are 40 de ani, este o artista talentata din Chisinau si a trait o poveste muzicala impresionanta. Totul a inceput cand avea doar 7 ani, iar parintii ei au inscris-o la o scoala din comuna lor pentru a studia acordeonul. A fost un inceput promitator, iar pasiunea pentru muzica a continuat sa creasca.

Dupa un an, Violeta a primit sfatul sa se inscrie la un liceu de muzica, unde a studiat pianul, cobza si alte discipline musicale, totul timp de 12 ani. Chiar si asa, setea ei de cunoastere nu s-a oprit aici. A urmat studii la Conservatorul din Chisinau, specializandu-se in cobza si pian.

Viata ei muzicala a luat o intorsatura interesanta cand a fost selectata sa cante la pian intr-o asociatie muzicala din Italia, acolo unde a avut ocazia sa isi puna in valoare talentul si sa incante publicul.

La varsta de 30 de ani, Violeta a decis sa continue sa-si dezvolte abilitatile si s-a inscris la Conservatorul din Venetia, la sectia de canto academic. In timpul sederii sale in Venetia, a cantat chiar si pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

Semne zodiacale care isi recunosc greselile si isi cer scuze pentru ele

In 2020, Violeta s-a intors in Moldova si a initiat un proiect solo. In prezent, este profesoara de cobza Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chisinau, continuand sa impartaseasca pasiunea pentru muzica cu tinerii talentati.

Bradley Cooper, marturisiri emotionante despre fiica sa, Lea: „Nu sunt sigur ca as mai fi fost in viata daca nu as fi devenit tata”

„Ai intrat in toate simturile mele cu vocea ta. Nu m-am inselat pentru ca de cand ai intrat am simtit ca o sa fie un moment fenomen. Sunt extrem de sincera. Ma simt de parca tu mi-ai facut cel mai frumos cadou. Iti multumesc!”, a spus Andra.

„Doamna Violeta, trebuie sa recunosc ca putine momente de la Romanii au talent m-au ravasit asa cum m-a ravasit momentul dumneavoastra, in sensul bun al cuvantului. Nu mi-a fost dat sa aud o astfel de voce si o astfel de interpretare pana acum, Nu m-am asteptat, ma simt ca lovit de tren”, a dezvaluit si Bobonete.

„Marturisesc ca sunt in aceeasi stare in care m-ai lasat din clipa in care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri cand nu m-am prins incotro te duci. Dupa care am fost vrajit pur si simplu de timbrul cu care ai atacat Lie Ciocarlie. Practic ai facut tot ce ai vrut cu noi”, a spus Andi Moisescu inainte de a-i acorda Violetei Botezatu Golden Buzz.

Articole din aceeasi categorie